Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mjluska89

ASYSTOR SLIM? BIERZE KTOŚ?

Polecane posty

A ja proponuję JM i WR, czyli Jeść Mniej i Więcej Ruchu 5 posiłków co 3-3,5h, odstawić słodycze i fastfoody i będą efekty. Głodowe diety są nieefektywne, bo ileż można na nich wytrzymać? Trzeba dbać o zdrowie, uważać na siebie i nie przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę, bo tylko dolegliwości i choroby może nam przywlec. Jak ci mało kup sobie suplement z www.zielonakawamax.pl mają najlepszy stosunek ilości ekstraktu zielonej kawy do ceny. Gdzieś czytałem że max to 500mg oni reklamują się że mają 400mg wiec całkiem nieźle.

Gość precz ze spamerkami
agnieszka523 przestań spamować!!

Gość pijawkaqqq
Niestety asystor slim jest nienaturalny i dość niebepzieczny przynajmniej tak wyczytałam jak się orientowałam jakiś czas temu.. Ja ich nie potrzebuje ale pomagam w diecie mojej młodszej siostrze i znalazłam razem z nią amerykańskie tabeletki iq green które są zrobione z naturalnych składników i bardzo bezpieczne z tego co widzę to jej odpiwadają i fatkycznie działają bo widzę gołym okiem jak chudnie. PS : Biegam razem z nią może i tak zrzucę mój mały brzuszek ;)

Gość gość
Agnieszka fakt trochę spamujesz, ale to któraś z pozytywnych opinii o zielonej kawie max, patrzyłem na ich stronkę i wygląda to racjonalnie czy ktoś może jeszcze potwierdzić?

Gość KarollinaKoralina
Zielona kawa sama w sobie ma właściwości przeczyszczające więc w teorii działa dobrze na odchudzanie, tyle że bez diety i ćwiczeń cienko to widzę.