Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pain903

przez nia mysle ze jestem dziwna,beznadziejna....

Polecane posty

bo siorka(nienawidzę jej) zawsze w kłótni z matka porównuje siebie do innych i na dodatek mnie jeszcze porównuje,przecież jak ona śmie mnie porównywać do niej?!!!Bo mówi ze my jesteśmy gorsi od innych bo np.nie farbimy włosów,nie mamy chłopaków,bo jestesmy brzydkie(a wcale nie jestesmy bo mi mowia ludzie ze jestem bardzo ladna) Nie wiem co w takiej sytuacji robic?Staram sie nie słuchać przez nia mysle ze jestem dziwna,beznadziejna itp.ale ja jej jeszcze pokaze stane sie jeszcze lepsza i zdobede prace lepsza od niej.! Nie odzywam sie do niej bo ona niszczy mi zycie!

Gość 123..123;123
dziwny ten twój post. jeśli ludzie ci mówią, że jesteś ładna, to po co przejmujesz się opinią siostry? wiesz co? mam takie koleżanki, które są siostrami. są bardzo podobne, tylko mają troszeczkę inne oczy i troszeczkę inny nos. o jednej chłopacy już od gimnazjum (teraz są na studiach) mówią paszczur, a o drugiej laska. ta ładna ma już narzeczonego, a ta druga nigdy nie miała chłopaka. możesz być bardzo podobna do siostry, a mimo to być postrzegana jako ładna, a ona jako brzydka ;)