Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALA2012

PROBLEM Z BIEGUNKĄ. =(

Polecane posty

Gość ALA2012

Witam, mam ostatnimi czasy ogromny problem z biegunką. =( nie wiem nawet, czy tak to mogę nazwać. otóż zaczęło się od piątku = około godziny 23 wypróżniłam się bardzo rozrzedzonym kałem, ale było to jednorazowe. No i ku mojemu zaniepokojeniu sytuacja powtórzyła się w sobotę i dzisiaj, również w tych samych godzinach. =( Dodam, ze nie jadłam nic innego niż zawsze, nic, co mogłoby takie reweolucje żołądkowe wywoływać. =( Plus dzisiaj w tym rozrzedzonym kale była krew. =( OCzywiście zamierzam z tym iść do lekarza, ale to w tygodniu, a dzisiaj chciałam się was poradzić, czy mieliście kiedyś takie objawy i czy mogą zwiastować naprawdę jakąś poważną chorobą, a nie tylko zwykłe lekkie zatrucie. =(

Gość the best quality
kup sobie jakis probiotyk i bierz regularnie

Gość ALA2012
na pewno tak zrobię. =( po prostu mnie zastanawia ta kwestia, bo nigdy nie miałam tego tyou, nie wiem, zatruc? =( a juz szczegolnie ta krew..

Gość lody vaniliowe :)
Nie przjmuj sie to tylko pasożyty, przeszlam to.

Gość ALA2012
no i co ja mam z tymi pasozytami zrobic .? =(

Gość pestka28
orsalit pij rozpuszczony w wodzie, żeby uzupełnić minerały i w ogóle dużpo wody pij, żeby się nie odwodnić

Gość a nie lepiej wegiel?
z apteki rzecz jasna

Gość Wiktoriia29
Spróbuj zacząć brać probiotyki, one działają cuda! Kiedy mój maluszek cierpiał na biegunkę lekarz polecił mi, aby zaczęła mu podawać MULTILAC BABY, kiedy zobaczyłam jak na niego działa, również zaczęłam brać probiotyki.Być może tobie też brakuje tych "dobrych bakterii". :)

Gość gość
na tego typu problem w aptece poradzono mi synbiotyk Multilac babe

Gość gość
u nas zawsze w apteczce acidolac (probiotyk), warto też zabrać na wyjazdy i te krajowe i zagraniczne bo wiadomo, że flora żołądkowa jest wrażliwa na zmiany

Gość gość
Przy biegunce probiotyki dobrze się sprawdzają, Acidolac podaję jeszcze do kilkunastu dni po biegunce, żeby odbudować mikroflorę. Poza tym w apteczce zawsze mam elektrolity, należy pić dużo małymi porcjami.

Gość gość
Najwyraźniej coś jest nie tak w przewodzie pokarmowym. Moja mam jak ja miałam kłopoty żołądkowe, to dawała mi multilac synbiotyk. Teraz jak coś się dzieje, to go łykam. Powinien pomóc z mojego doświadczenia.