Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po ciązy-masakra!

zobaczcie jakie dziewczyny maja brzuchy!!!

Polecane posty

Gość po ciązy-masakra!

ja sie martiwlam moimi kilkoma rozstepami, ale to co zobaczylam w tej galerii... szok http://ebobas.pl/artykuly/galeria/642/4726 wspólczuje Wam kobitki jesli macie takie problemy z brzuszkami :(

Gość mvbnmvbnm
dlatego w czasie ciazy trzeba o skore na brzuchu dbac!!!! ja tez im wspolczuje, mam dziecko i normalny płaski brzuch. Smarujac i pielegnując skore nic sie z brzuchem nie dzieje

Gość mvbnmvbnm
one mają rozstrepy po ciązy a ty po czym?! tak na marginesie jestes w gorszej sytuacji. :) mloda kobieta i rozstepy?? hm... pocieszasz się i zle wzorujesz, ty masz "pare rozstepow" z niczego plus niedbałość, a one z ciązy i niedbałości. (choc nie zawsze)

Gość ja mam rozstepy i luznia skore
i nie z powodu nie dbania o skore brzucha w okresie ciazy bo dbalam smarowalam do 8 miesiaca zero rozstepow i zaczelo sie od 1 potem lawina niestety u mnie przez wielowodzie nic nie moglam na to poradzic i mam jak mam trudno wazne ze moje dziecko zdrowe i nie piszcie ze tak sie dzieje z zaniedbania jest wiele czynnikow co moze spowodowac rozstepy

Gość blumarine
Moja siostra tez od poczatku dbala o skore brzucha jak wariatka. Wydala mnostwo pieniedz na te wszystkie kremy i mazie. Co z tego, jak w 9. miesiacu brzuch jej wyskoczyl i cala skora popekala?

Gość A to nieprawda....!
Dbałam o skórę od samego początku, dość drogie kremy takie jak Mustela, Pharmaceris oliwki itp. , bo wiedziłam ,że mam genetyczną skłonność do rozstępów. Do 6 miesiąca nie tyłam, a nawet schudłam 5kg, a po 6 przytyłam 17kg!!! Nie miałam na to wpływu, nie obżerałam się, nie jadłam za dwóch, po prostu taki był mój urok. Brzuch jak z bliźniakami. Dziś mam brzuch przez który mam okropne kompleksy , wyglada podobnie jak u Pani tam na poczatkach zdjec , takie wielkie, fioletowe blizny, u mnie juz zbladly, ale to sa dluuugie dziury po porstu, okropne i nienawidze siebie przez to. Tyle, ze moj brzuch jest bardziej plaski, bo waze 55 kg. Na operacje mnie nie stac, choc o tym marze...

Gość mama sama w domu...
to nie jest tak że jak dbasz to nie ma rozstępów i luźnej skóry to wszystko zależy od ilości kolagenu w skórze jedne się smarują i maja rozstępy a drugie nie robią zupełnie nic i nie mają. Ja się niczym nie smarowałam rozstępów nie mam ani luźnej skóry. Tylko po ciąży 5 kg więcej niż przed ciążą.

Gość po ciązy-masakra!
ja też urodziłam dziecko i właśnie w 9 mcu pod sam koniec kilka mi wyskoczyło. i troche mialam przez to kompleksy, ale zobaczyłam ze mó,j brzuszek przy tych ze zdjec jest ladny. skora ladnie sie wchlonela. moglabym tylko troszke schudnac, mimo ze nie mam nadwagi jest lekko wypukły. i ma kilka niewidocznych malenkich rozstepow.

Gość po ciązy-masakra!
to był jakis konkurs i mozna bylo wygrac zabiegi na brzuszek, tylko nigdzie nie moge znależć galerii po zabiegach, wiec moze nie dziala ;)

Gość ja też mam kilka rozstępów,
ale nigdy takich wieklich jak te dziewczyny ze zdjęć!!!!! Masakra. a moze to są zdjęcia po kilku ciążach? fatalnie to wygląda,niestety:/ Widzę,ze ja nie mam na co narzekać w takim razie:P a urodziłam juz 11 lat temu. Pa🖐️

Gość wet67
Tobie rentajo, jak po piwsku brzuch urośnie zrobi się to samo!

Gość jkhaskdha
Po pierwsze mąż swojej żony nie rucha tylko się z nią kocha! a na temat ja od samego początku jak się dowiedziałam że jestem w ciąży smarowałam i tak mam rozstępy!

Gość doloressssa
ja dzięki Bogu nie mam rozstępów, na początku smarowałam się oliwką , a potem balsamem babydream z rossmana, brzuch miałam niewielki, teraz tylko muszę pozbyć się sadełka...

Faktycznie okropne. Mi na szczęście nic nie zwisa na brzuchu. Mam trochę wystający ale taka moja uroda bo zawsze taki był, nie ma jednak żadnych fałdek ani rozstępów. Praktycznie bo brzuchu nie można poznać, że byłam w ciąży. Gorzej z udami....po bokach mam na nich straszne rozstępy, chciałabym znaleźć taki strój kąpielowy z dłuższymi spodenkami żeby je zakrywał ale nigdzie nic nie ma takiego :(

Gość niebieska kołdra
ja mam rozstępy i oponkę z którą walczę - już przestałam się zamartwiać, cieszę się że mam zdrowe dziecko

Dzięki. Widziałam już takie. Ja bym chciała takie spodenki do 1/3 długości uda, zdecydowanie dłuższe niż te na zdjęciach bo takie to mi nic nie zasłaniają.

Gość uyuyuyuyihj
zawsze zostaje pareo :)

eh właśnie, już bym wolała na brzuchu rozstępy, założyłabym jednoczęściowy i nic nie byłoby widać przynajmniej.

Gość dyhdx
Ja przez cała ciąze posmarowałam brzuch może z 3 razy, przytyłam 35 kilo i zero rozstępów, więc to ściema z tym smarowaniem;)))

Gość mama w wieku 29 lat
ja w ciąży przytyłam 20 kg i może z dwa razy posmarowałam się oliwka dla dzieci i nie mam żadnych rozstępów na brzuchu alee za to piersi po karmieniu nie są już tak jędrne jak przed ciążą

Gość indiaindia
Predyspozycje do rozstępów się dziedziczy. Smarowałam od 4go miesiąca i w żadnej ciąży się nie nabawiłam. Tak jak moja mama i babcia.

Gość indiaindia
Do rozstępów ma się predyspozycje genetyczne - warto sprawdzić, jak wyglądało to u innych kobiet w rodzinie. Smarowałam od 4go m-ca, nie mam żadnych.

Gość Ojejejuś
Zgadza się, rozstępy są dziedziczne. Trzeba obejrzeć brzuszki babci, mamy i wtedy możemy wiedzieć czego się spodziewać. A kremy to tylko biznes dla koncernów kosmetycznych.

Gość jestem kobieta woda ogniem
ja mam dwojke dzieci, w kazdej ciazy przytylam....28-30 kilo. Brzuszek plaski, zero rozstepow! Moja mama ma lekko zwisajaca skore na brzuchu po dwoch ciazach, moja siostra ma rozstepy jak na zdjeciach z podanej stronki wiec to nie tak do konca z tymi genami :) Ja zawsze bylam aktywna fizycznie, przed pierwsza ciaza intensywnie uprawialam fitness wiec bardzo szybko po ciazy wrocilam do figury i ciala sprzed ciazy. Po drugiej to samo! Kondycja fizyczna, sport to wszystko sprawia czy nasze skora jest jedrna czy nie. Geny i inne pierdoly nie maja tu znaczenia!

Gość zxcvbnm,.lkjuhygtfdsxz
ohyda :(

Gość gorszy mam i żyje
Zastanawiałam się nad operacją bo mam dużo skóry luźnej, ale jak porozmawiałam z lekarzami to zrezygnowałam. Wolę brzydki brzuch niz blizny i niepewność czy się wybudzę po operacji. Rozstępy są uwarunkowane genetycznie u mnie w rodzinie każda kobieta ma taki brzuch niezależnie czy w ciąży przytyła 6 kg czy 30 i czym się smarowała. Ja używałam kremu przeciw rozstępom z musteli i nic a nic nie pomogło.