Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpplease24234

jak interpretować zachowanie koleżanki - czy jest mną zainteresowana?

Polecane posty

Gość helpplease24234

Przyjaźnię się z jedną dziewczyną od kilku miesięcy. Widzimy się i dzwonimy do siebie praktycznie codziennie. Pomagamy sobie nawzajem i widzę że zależy jej abym do niej przyjeżdżał bo jeżeli się nie odzywam to ona dzwoni i chce abym przyjechał. Kiedy jej napisałem czy moze być coś więcej między nami to odpowiedziała, ze możemy jedynie być koleżeństwem i nic poza tym. Kiedy napisałem, ze przez jakiś czas nie chcę kontaktów bo muszę ochłonąć to pomimo tego i tak pisała. Znowu mamy kontakt i widzimy się praktycznie codziennie. Teraz widzę, że jeszcze częściej ona chce abym przyjeżdżał i to ona jeszcze częściej dzwoni. Kiedy mówię, ze muszę gdzieś jechać na 2h to widzę że ma trochę pretensje że gdzieś jadę i żebym za te 2h wrócił. Ostatnio wrzuciła sobie fotki ze mną na NK. Próbowałem to wyjaśnić z nią a ona mówi, że traktuje naszą relację jako czyste koleżeństwo, tylko, że jestem jedynym facetem z którym utrzymuje taki kontakt. Widzę, ze bardzo jej zależy na kontakcie ze mną i sama o to zabiega i właśnie nie wiem jak interpretować jej zachowanie. Czy jej naprawdę zależy na mnie?

Gość zmiananalepszeeee
chce ci obciągnąć, leszczu

Gość Władysław 1948
wyruchaj ją wreszcie frajerze