Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwert2012

jak sprawic zeby zalowal ze mnie zostawil?

Polecane posty

bylismy razem 2 lata,wielka zajebista milosc.od 3 miesiecy cos sie popsulo,walczylismy na poczatku razem o zwiazek,przez ostatni miesiac juz tylko ja walczylam,niestety zostawil mnie bo byl wykonczony schodzeniem sie i rozstawaniem.ja walczylam ,on sie poddal,zostawiajac mnie powiedzial przez lzy ze mnie kocha ale nie chce byc w takim zwiazku i zebym juz nigdy nie dzwonila,a potem na mnie nakrzyczal ze mam mu dac spokoj i wiecej nie wracac. kocham go i tesknie. jak sprawic zeby zaczol zalowac ze mnie zostawil? zeby wrocil sam bez mojego proszenia?

do dzis , pisalam do niego i dzwonilam non stop.od jutra mam przestac?pomysli ze go olalam?

Gość Dimek ;d
Uwierz mi że chłopak prędzej czy później wróci, chyba że znalazł sobie szybko nowa, to w takim przypadku też znajdź sobie kogoś. Jeśli jest sam, to chce patrzeć na to jak cierpisz, przeżywasz to. Ale pamiętaj, wszystko działa w dwie strony. :) nie warto nic robić dla takich.

Gość filipinkaala
miej godność, nie dzwon, nie narzucaj sie mu, daj mu spokój a sam zateskni, pozwól mu zatesknic

Gość Dimek ;d
Niech sam poczuje jak to jest :) ja wiem że to bardzo boli. :) przyjdzie czas że samemu nie będzie dawał rady. Wróci..

kwestia tego czy po tym jak wykrzyczal ze nie chce mnie wiecej widziec albo po tym ze przez miesiac bylam dosc upierdliwa zeby go odzyskac on jeszcze zateskni...niepewnosc jest najgorsza :/

Gość Dimek ;d
A Ile ma lat?

Gość Dimek ;d
Szczerze? To już chyba nie ma szans. :/

Gość Dimek ;d
Chyba że był jakiś wyjątkowy, wiesz? Może mi się nawet wydawać że nie byłas ta jedyną, no facet w takim wieku z taka różnica wieku to wątpię że trzymał się tylko Ciebie. I wątpię że będzie w stanie wrócić do Ciebie. Może nawet zrobił to dlatego że nie chciał Cię już dalej oklamywać? ..

Gość tez mysle,ze to bez szans
faceci nie lubia takich gierek, wola jasne sytuacja, powiedzial koniec, to koniec.

Gość Nhhnduhh
Po co mu sie narzucalas? Nie to nie. Niech sie cieszy, ze odzyskal "wolnosc" a ty skup sie na sobie.

Gość Dimek ;d
W sumie zależy też od wieku i charakteru ja też mam 21 lat ale ja to tak łatwo nie odpuszczam żeby odeszła dziewczyna a ja to max dzień dwa i spowrotem.. Z reguły chłopak wraca, po rozstaniu żałuję tego, przypomina sobie te mile chwilę i uświadamia że tak szybko z nikim nie będzie tak miał, chyba że w między czasie nadrobił te zaległości.

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość gośćah
Przekonałam się nie raz ze jak facet powie koniec! To jest koniec! A ty się nie poniżaj! Musisz się z tym pogodzić zresztą faceci nie lubią być sami, wiec pewnie już go jakaś pociesza! Nie łam się dziewczyno tylko zacznij żyć na nowo. Jeżeli zrywaliscie i się schodziliscie jak banda dzieciaków to to nie jest miłość tylko przyzwyczajenie

Gość Liliana985
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/