Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka małaaa

Brak pożądania w związku- co robić?

Polecane posty

Gość Myszka małaaa
Ciężka sprawa z tym pytaniem. Bo jak się widzimy to np. położę się obok i przytulę. Ale niech on tylko mnie dotknie w kontekście seksualnym- to mnie aż poraża. On chyba raczej myśli, że mam załamanie ogólne, odnośnie wszystkiego. A prawda jest taka, że faktycznie, wszystko mnie irytuje, męczy ale jest to właśnie wynikiem TEGO problemu. Brak podniecenia przełożył się u mnie na wszystko-pracę, dom. Ten kłopot strasznie zaprząta mi myśli. Boże, nie mam odwagi mu tego powiedzieć, nie chcę go krzywdzić, bo on mi nieba przychylił, a ja co. niewdzięczna taka.

Gość pararam
masz dwadzieścia kilka lat , pierwszy poważny facet , tak ?

Gość Myszka małaaa
W ogóle to strasznie dziękuję za życzliwe odpowiedzi, bo bałam się, że spotkam się tu ze złośliwością. Uwierzcie, że ciężko mi na sercu jak o tym pomyślę. Z drugiej strony nie chcę wszystkiego skreślać, budowaliśmy związek w zgodzie i ogromnym szacunku. Jest przykładny, bez zastrzeżeń, pomijając to, że w dup.ie mi się poprzewracało.

Gość Myszka małaaa
Pierwszy i jedyny. Mam ogromny z tym problem. Jestem nieśmiała, strasznie się mężczyzn boję. Boję się z nimi rozmawiać. Dlatego byłam taka szczęśliwa, że z nim się udało, że przełamałam to wszystko i kiedy zaczęłam się czuć swobodnie- czar prysł.

Gość pararam
boisz się ? a czegóż to ?

Gość Myszka małaaa
On nigdy absolutnie na mnie nie narzekał- że jestem brzydka, czy do niczego w łóżku. Wręcz przeciwnie- okazywał całym sobą jak mu się wszystko podoba. Czasem się zdarza, że ktoś próbuje mnie poderwać, w sposób naprawdę grzeczny. Za to ja to odbieram jak atak. Dużo słyszę miłych słów, a czuję się największy brzydal. W łóżku byłam aktywna, otwarta (jak już się oswoilam), a i tak jak pomyślę o kimś innym to zalewa mnie fala strachu.

Gość Myszka małaaa
Boję się, że ktoś mnie "wypróbuje" i odrzuci.

Gość pararam
atak ? w jakim sensie ? , żektoś ci chce coś złego zrobić , że ma nieczyste intencje , ? czy o co chodzi ?

Gość pararam
no załóżmy , że tak zrobi i co ? jak będzie dobry to najwyżej będziesz mieć miłe wspomnienia

Gość Myszka małaaa
Po prostu o to, że za jakiś czas uzna, że jestem ogólnie- beznadziejna. Ten łóżkowy stres niszczy mi wizję przyszłości. Nigdy nikt nie dał mi pomyśleć, że coś jest ze mną nie tak, wręcz na odwrót. A ja i tak swoje myślę. Dbam o każdy szczegół swojego wyglądu, żeby czuć się lepiej, nic to nie daje.

Gość Myszka małaaa
Takie "próby" mnie przerastają. I tak mam złe mniemanie o sobie, a odrzucenie jeszcze to wzmocni, wiem to. Dlatego tego unikam. Chciałabym żeby z moim obecnym facetem znów było dobrze. Tylko jemu ufam.

Gość pararam
wiesz co ? ogólnie to są rozważania młodej ososby , która jeszcze powinna wiele się dowiedzieć i nauczyć zmiast się zmuszać do czegokolwiek , wychodź naprzeciw problemom , zmień środowisko , poznaj nowych ludzi , miej swoje zdanie

Gość Myszka małaaa
Właśnie o tym myślę. O zmianach w życiu. Całe szczęście, że pracuję po 9-10h dziennie, mam kupę obowiązków, bo bym oszalała myśląc o tym wszystkim. Co nie zmienia faktu, że szkoda mi tego związku, bo był taki jak chciałam. :( Dziękuję ślicznie za poświęcony czas i wskazówki, które będę teraz rozważać

Gość pararam
przestań rozważać :) trzeba działąć i ufać sobie :)

Gość oj myszka myszka
zdrada do niczego nie prowadzi ja tez w zwiazku kiedys przez to przechodzilem, znaczy sie wszystko ladnie pieknie ale to zawsze JA musialem wszystko zaczynac itp. on moglaby lezec jak kloda tygodniami a wystarczylo tylko zaczac to potrafila godzinami i ciagle chciala jeszcze. ale w koncu kazdy facet potrzebuje tez byc porzadany to znalazlem sobie (a wlasciwie ona mnie bo zawsze powodzenie mialem) kochanke. bylo fajnie. miesiac, drugi i co?? i sie znudzila hehe sproboj moze seksuologa co? mojej zonie bardzo to pomogla. zrobila sie z niej niezla diablica

Gość Myszka małaaa
W życiu o zdradzie nie pomyślałam!!!! Za bardzo go szanuję!!! Nie zasłużył, a nawet i ja bym nie umiała. Nie wiem co z tym seksuologiem właśnie :/ Są mężczyźni którzy mi się podobają, mój przestał. Ale przecież to nie jest jedyna ważna rzecz w związku.

Gość Myszka małaaa
Współczuję i sobie i jemu. Jak tak można ciała dać to ja nie wiem.

Gość pararam
jaka zdrada ? jak sięwybiera faceta w wieku nastu lat to trudno . żeby był nim na zawsze , takie rzeczy to nawet w erze nie dają :p

Gość Myszka małaaa
Naprawdę??? Czyli to normalne?

Gość oj myszka myszka
z seksuologiem no wielu ludziom (parom) to pomaga z doswiadczenia wiem, ze lepiej isc z tym do kobity. i nie zdziw sie jak dostaniesz 'zadania domowe' (ze soba :) ) do odrobienia

Gość pararam
normalne jest , że dziewczyna w twoim wieku ma za sobą kilka związków znasz parę , która nie wpadła :p i jest ze sobą od kiedy byli nastolatkami?

Gość rbtbtj tj hvet bwhb
Ja jestem takim przykładem, poznałam męża w wieku 16 lat, zakochaliśmy się choć zostaliśmy parą w wieku lat 18. Dziś mija 10 lat jak jesteśmy razem. Mamy 2letnie dziecko czyli nie wpadliśmy za młodu, wszystko to świadome decyzje.

Gość yryh
musisz zaczac uzywac wyobrazni ;))))

Gość AliceA
Ja znowu bardzo pożądam mojego faceta, jesteśmy razem od roku, ale to zawsze ja zaczynam seks i zbliżenie. Cierpię bo jestem atrakcyjna kobieta a przez to, ze nie ma inicjatywy z jego strony czuje się coraz bardziej zakompleksiona.