Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotruś_Pan

Ciąża??

Polecane posty

Gość Piotruś_Pan

Witam wszystkich Mam problem i chciałbym żebyście pomogli mi go rozwiązać. Od miesiąca spotykam się z dziewczyną,sypiamy ze sobą.Ostatnio trochę pobolewał ją brzuch coś napomknęła o teście ciążowym.Podobno robiła go w ten weekend,ja wyniku nie widziałem,a ona nie chce mi powiedzieć jaki jest. Patrzyłem jakie są pierwsze objawy i by pasowało(ból brzucha,zmiany nastrojów,nabrzmiałe piersi). Wcale nie musi być to moje dziecko,ale jest dla mnie bardzo ważna(znamy się dość długo). Nie chce rozmawiać na temat ewentualnej ciąży. Zapewniłem ją, że nie ma dla mnie znaczenia czy jest to moje dziecko czy nie i tak się nią zajmę i dzieckiem. Powiedziała, że jeśli byłaby to zniknie z mojego życia żeby nie robić mi problemu. Jak ją przekonać do tej rozmowy i żeby uwierzyła, nie chcę żeby zrobiła coś głupiego. Jesteśmy dorośli(żeby ktoś nie myślał,że zdesperowany małolat pisze)stała praca i w ogóle. Z góry dzięki

Chyba nie możesz zrobić nic więcej ponad to co juz zrobiłeś. Może jeśli jest w ciąży to po prostu musi się z tym oswoić zanim zdecyduje co i jak. Nie naciskaj. W dogodnym momencie ponów swoja propozyjcę i poproś by była z Toba szczera. Być może na razie pomyślała, że chcesz być miły... Uzmysłów jej jak będzie jej ciężko jako samotnej matce, że pomoc jej się przyda. Zwłaszcza kogoś kto ja kocha