Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartussssiowaaa

Ile par butów macie dla chlopców na wiosne?

Polecane posty

Gość 24tydzień
ja też mam problem z ubraniami- zwłaszcza spodnie-mój syn jest chudziutki,jeśli chodzi o spodnie dresowe to OK ale dostać fajne jeansy to już problem...wszystkie są albo zapinane na guzik i są za szerokie w pasie i musiałabym zakładać mu pasek,tyle,że guzik jest mu ciężko zapiąć a co dopiero pasek.albo są całe jakieś dziwnie szerokie i on wygląda w nich śmiesznie..

Gość Amko.com.pl
Moim zdanie w zupełności wystarczą dwie pary butów- tak na wszelki wypadek,aby dziecko miała jedną na zmianę. Szeroki wybór jest u nas www.Amko.com.pl tym bardziej teraz kiedy mamy wyprzedaże.

kupiłam mu buty sportowe z Postaciami Aut 2 kalosze na początek wystarczy potem dojdą trampki ok 2 par

Gość dla chlopca mam
Tak z tym się zgadzam ze spodnie są szyte jak dla dzieci z duża nadwagą i nie mają troczków. Nawet sportowe spodnie nie mają troczków tylko doszyte dwa ozdobne sznureczki, nie wiem po co. Mojemu też wszystko leci z pupy bo jest bardzo szczupły. Kupiliśmy szelki, ukrywamy je pod bluzeczkami i jakoś to jest. Niektóre jeansy mają fajną regulację w środku gumka zapinana na guziki, ale dresy już tego nie mają. Nikt nie pomyśli o tym, ze nie wszystkie dzieci wyglądają jak zapaśnicy sumo.

Gość feger.
teraz 2pary półbutów, kalosze, później przed sandałkami kupimy 2 pary trampkowatych

Gość Mamalesia
Tak te troczki to mnie po prostu śmieszą. To nie o to chodzi,że wcale nie ma,ale jest mniej rzeczy i ciężko dla patyczaka takiego jak mój coś kupić. Ale z drugiej strony ja noszę rozmiar 34/36 więc po kim ma być wielki... :D

Gość Mamalesia
Może nie wielki-bo wysoki to jest, powinnam raczej napisać po kim ma być gruby. A mąż ma 191cm wzrostu,ale waży 83kg,więc też długi i chudy :)