Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aliathis

Zazdrość

Polecane posty

Gość Aliathis

Witam, mam przyjaciółkę od 6, czy nawet 7 lat i mieszka ona w Gdańsku. Jakieś półtora roku temu pojechałam do niej ze swoim chłopakiem, z którym jestem od 3 lat. Stwierdził, że kiedy bliżej ją poznał, to bardziej mu się spodobała. Mam również wrażenie, że kiedy widzimy się wspólnie, wolą rozmawiać tylko ze sobą. Bardzo mnie irytuje, ale nigdy nie pozwalałam sobie na to, żeby się wkurzać na mojego faceta o to. Kiedyś przedstawił mi, co mu się w niej podoba i są głównie rzeczy, których u mnie nie znajdzie. Zaczynam zastanawiać się, jak to naprawdę wygląda. Mam powód do zazdrości, jeśli mój facet bardziej jest zainteresowany wyjazdem do Gdańska, żebyśmy mogli się z nią spotkać? Nie mam do niej o nic żalu, bo ma faceta i zawsze była otwarta na ludzi. Bardziej boję się tego, że stanie się dla niego bliższa. Sama utrzymuje kontakt z jego przyjacielem, ale nigdy nie patrzyłam na niego, jak na mężczyznę, ponieważ mi się nie podoba. Oczywiście vice versa - więc on nie ma powodów do zazdrości. Ale kiedy słyszę, że ona mu się podoba.. to aż mnie ściska w żołądku.

Gość Twoj facet ma ochote na nia
Twoj facet ma ochote na nia. Sam ci to powiedzial, cham. Jesli bedzie mial okazje to przyprawi ci rogi. Twoja "przyjacioleczka" i chlopak lubia spedzac czas bez ciebie. Zrozumialas? Tak na prawde nie podobasz sie swojemu facetowi i szuka on kogos innego, majac ciebie do rucha.nia. Jesli nadal chcesz byc z tym chlopakiem (chociaz nie masz juz po co) to nie spotykaj sie z kolezanka w jego obecnosci.

Gość młoda dooopcia jestem
nie szłabym tak daleko jak osoba wyżej ale lepiej uważać na atrakcyjne koleżanki nawet jeśli się oboje zarzekają że nic nigdy i nie ma szans lepiej dmuchać na zimne

Gość zawiedziony1410
nie chciałbym być w związku w którym musiałbym pilnować partnerki żeby wiedzieć że mnie nie zdradzi