Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rt6jt4yktuk

Ostatni raz wszedłem na czata !

Polecane posty

Gość rt6jt4yktuk

Poznałem na czacie dziewczynę, pisaliśmy przez 20 parę minut po czym ona nagle pisze mi żebym się opisał, no to jej piszę że lubię to i tamto że mam tyle lat i taki charakter a ona pisze że mam się opisać z wyglądu .No to zacząłem się opisywać i po tym chciała moje zdjęcie.Ona się opisała, 165cm, szczupła blondynka, piwne oczy , ładna.No to sobie pomyślałem kurcze świetnie ! fajna dziewczyna.Wysłałem jej pierwsze zdjęcie to się mną zachwyciła i zaczęła słodzić jaki jestem fajny ale że mógłbym wysłać jej jeszcze drugie zdjęcie, no to wysłałem i znowu się zachwycała i tak dalej.Kolej na nią, wysyła zdjęcie, czekam i nie wierzę ! szczupła blondynka ładna ? dziewczyna do ładnych nie należała, miała sporą nadwagę, ubrana jak wieśniara, oczywiście fota w lustrze ubrudzonym z każdej strony.Zaniemówiłem, oczywiście nie chciałem jej zrobić przykrości to powiedziałem jej że jest ładna i fajnie wygląda ale nie uśmiechało mi się z nią dalej pisać.Ona z każdej sekundy na sekundę stawała się co raz bardziej nachalna, chciała mój numer, adres i koniecznie się spotkać, zaczęła mnie irytować do tego stopnia że przeprosiłem i zakończyłem rozmowę a ona mi na koniec napisała że ma nadzieję że mi wpadła w oko i umówimy się na randkę bo ja jej wpadłem i chciałaby mieć takiego chłopaka. No kompletna porażka :(

Gość lnkid2oikdnik
hehe to bys zobaczyl tych czatowych zonatych amantow padlbys

Gość responsable
Sam Sobie jestes winien...trzeba bylo od razu napisac jak sie sprawy maja..a nie robic zludne nadzieje;-p

Gość lnkid2oikdnik
ej:D dzisiaj czytalam topik pt ze mezczyzni nie patrza na wyglad a kobiety niedobre tak!!

Gość rt6jt4yktuk
No szczerze mówiąc wchodzę czasem na czata i tylko raz poznałem ładną dziewczynę, wysłała mi parę fotek i naprawdę była taka ładna i fajna za jaką się podawała.Większość a raczej reszta dziewczyn to naprawdę pasztety nie do opisania, podczas rozmowy robiły z siebie wielkie Panie niezależne i zachowywały się jak jakieś mistrzynie podrywu, każda czujna na każde małe słówko co napisałem, było od razu widać że bywa często na czacie bo zna tutejsze obyczaje :) Zawsze piszą że są fajne i ładne a później jak fotkę wyślą to masakra.

Gość elooloaelo
a ja pasztetm nie jestem, chyba :o i czasem wchodze, dlatego ze realnie nie porafie zawrzec znajomosci, bo jestem kłębkiem kompleksów:o

Gość proekozielona
ja tez czasem jestem na czacie, mozna poznac fajne osoby, zapracowane, ktore nie chodzą po klubach a ich znajomi to w wiekszosci pary. Ale tez w wiekszci to faceci szukajacy burdelu za darmo. I jak widac panny tam skromnoscia nie grzesza. A Ty moj drogi napalies sie nie na nia, tylko na jej slowa. Jak widac polskim facetom wiele nie trzeba. Wystarczy napisać, szczupła blondynka, facet mysli ze byka za rogi złapał ;)

Gość ale sytauacja...
polecam ci zamiast tego gochat.in, tam piszesz do osoby która ma w awatarze zdjęcie, więc od razu wiesz do kogo pisać