Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkla17

nastolatka z poważnym problemem..

Polecane posty

Gość milkla17

witam, mam 17 lat i jestem w bardzo trudnej sytuacji. Wewrzesniu 2011 roku byłam w ciązy i poroniłam ponieważ pracowąłam fizycznie nie wiedząc o ciąży. Dodam że w przesżłości miałam poważną operację na macicę i grozi mi bezpłodność w przysżłości, Czy powinnam teraz zajść w ciąże żeby później nie żałować jeżeli nie bede mogła mieć dzieci?

zapytaj o to lekarza :) to on Ci powie, a nie dziewczyny z kafeterii :)

Gość milkla17
chodzi mi o radę, a lekarza i tak zapytam :) co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość milkla17
a dla dziecka to bardxzo łądne imię, mój 22 letni facet ma tak na imię :)

Gość dcngvhbj
Obowiązku opieki nad wnukami nie ma i to jest własna decyzja. Ja miałam przed sobą bardzo trudną decyzję i odmowa babci skomplikowała mi życie. Ale teraz nie będę mieć skrupułów, zeby jej odmówić.

Gość nou
a poza powodami medycznymi to jesteś w ogóle gotowa na dziecko? masz warunki na jego wychowanie czy chcesz to przejść na zasadzie zajdę bo trzeba a potem mama pomoże i inni? czy masz świadomość z czym wiąże się posiadanie dziecka i jak to wpłynie na twoje dotychczasowe życie? Przemyślałaś to?

Gość Jak czujesz się na siłach,
wiesz że dasz radę,masz stałego partnera,który też się zgodzi to nie ma problemu.Tylko pomyśl o utrzymaniu dziecka-czy będzie wystarczająco dużo pieniędzy.Ile partner ma lat?Gdzie byście mieszkali.Najpierw te podstawowe rzeczy przemyśl bo to decyzja na całe życie.

Gość tgetgertge
Na miejscu takiej osoby spytałabym lekarza zamiast wymyślać scenariusze w ciemno. A na twoim, to przestałabym wymyślać kiepskie prowokacje. :S

Gość yugjh
Oczywiście, że zapytać lekarza. I tyle.

Gość milkla17
mój facet ma 22 lata i stałą pracę jako doradca biznesowy oddziału Play'a w moim mieście, niedługo dzedziczy mieszkanie po swojej prababci.

Gość milkla17
a taką osobą jestem ja, a co do prowokacji to się mylicie, bo istnieją kobiety i nastolatki z takimi problemami

Gość milkla17
a co do pracy to jestem praktykantką w restauracji, więc praca fizyczna njest nieunikniona