Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

poszukuję informacji dotyczacych leczenia krótkowzroczności soczewkami ortokorekcyjnymi

Gość Katulka44
Zapraszam do obejrzenia retransmisji konferencji prasowej poświęconej ortokorekcji, znajdziecie tam odpowiedzi na większość wątpliwości: http://www.nowywzrok.pl/konferencja/

Gość Dolores86
Dzięki za linka:) bardzo sie przydało:) obejrzałam, poczytałam i się zdecydowałam:) na początku maja byłam w Nowym Wzroku i nabyłam soczewki. teraz ciesze sie juz lepszym wzrokiem :) Dzięki:)

Gość pinguu
Super, ze trafilam na ta konferencje:) lada dzien jestem umowiona na dobór soczewek:) Bodobno to badanie troszke trwa ale jak tylko je bede miała to bedzie juz polowa sukcesu:) juz sie nie mogę ich doczekac:) chętnie dam znać:)

Gość pinguu
No i po bólu:) Badanie było a teraz juz korzystam z soczewek:) Pierwsze trzy dni nie nalezaly do przyjemnych... uczucie dyskomfortu i jakiegos ciala obcego w oku:0 Dziwnie tak jak przez calez zycie sia mialo okularki:) ale zaczelam sie przyzwyczajac wiec mam juz najtrudniejsze za soba:) Lekarz byl bardzo mily i rzeczowy a i panie w recepcji byly bardzo sympatyczne:) takze atmosfera lekka i przyjemna:) Nowy Wzrok jest niezły:)

Gość a na kase chorych????
na kase chorych tez mozna isc na ta korekcje?

Gość Tolka456
niestety ortosoczewki nie są refundowane przez NFZ, ale w porównaniu z tradycyjnymi soczewkami nie są wcale droższe - Para kosztuje 2000 zł a wystarcza na ponad 3 lata (a nawet więcej jak się o nie dba). W Nowym Wzroku można wziąć na nie bezpłatny kredyt.