Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagoda26

ja pierdziele,moja koleżanka(26lat)już z trzecim w ciąży

Polecane posty

Gość jestem kobieta woda ogniem
w mojej rodzinie laska miala 3 dzieci w wieku 20-u lat :) z jednym facetem. dzieci zawsze zadbane, czyste, ona tez mimo ze im sie nie przelewalo i pracowal tylko maz. Teraz dzieciaki juz odchowane a ona ZYJE :) Wszyscy sie za glowy lapali, ze glupia, ze taka i owaka a ona wszystkich pozdrowila srodkowym palcem i pokazala, ze ma klase dziewczyna i poradzila sobie jak malo ktora kobieta! Nie ma co wieszac psow tylko skupic sie na swoim zyciu!

Gość ide spac 1
to prawda, ze nie ma co porownywac Indii do PL i sa mniejsze podzialy. ale tendencja podobna, z tym, ze zgodzilabym sie, ze zmienia sie na "lepsze", bo nastepuje coraz wieksza sekularyzacja spoleczenstwa i ludzie sa coraz bardziej swiatli.

Gość fellinadda
milioner to s emoze miec 20 dzieciow ale zwykle bieda rowna sie wielodizetnosc i wice wersal. dla mnie kazdy kaplan to g..o i sku wiel to ich nie slucham w zadnej sprawie

Gość mmmieszkam w uk
No i co? Moja przyjaciolka ma 28 lat i ma 3 dzieci, ostatnie ma 7 miesiecy, najstarszy 3,5 roku a sredni 2 lata. Dwojke pierwszych planowali a z 3 wpadka.

Gość żenujący poziom dyskusji
autorka prymityw

Gość nie pierdziel bo
własną rodzinę powiększysz :P