Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania S. N.

wesele z zaprogramowanymi problemami

Polecane posty

Gość Ania S. N.

Witam wszystkie Panny Młode! wychodzę za mąż w czerwcu i właściwie już wszystko opracowane i prawie dopięte na ostatni guzik, no poza zespołem, mamy 3 do wyboru, ale nie to jest problemem, tylko fakt, że naszym weselu będzie ponad tuzin dzieci, 3 z tego jest okropna - z rodziny meża, siostrzenica 10 letnia Elwira mnie nie lubi, właściwie nienawidzi i już mi nawet zapowiedziała, że postara się wraz z jej siostrą aby moje wesele było koszmarne, trudno w to uwierzyć,ale ta dziewczyna jest szatańska, naprawdę, mąż trochę to rozumie, ale nikt inny, w na dodatek ona gra przed calą rodziną anioła, i to z powodzeniem, nie moge zakazać jej przyjścia, nie wiem, co robić, plus kilka innych dzieci też jest okropne i wszystkie pod wpływem Elwiry, myślalam o animatorach, ale sa dość drodzy, mamy starszą panią do opieki, ale się boję, że sobie nie da rady, pomóżcie proszę, za wszelkie rady i pomoc jestem bardzo bardzo bardzo wdzięczna

Gość linna38
Nie może 10 letni smarkula zepsuć Ci wesela. Postaraj się nią nie przejmować. Myślę, że gada tak żeby gadać. Skoro udaje przed rodziną aniołka nie będzie robić na pewno żadnego przedstawienia na złość Tobie tylko będzie grała by wyglądać jak najlepiej, będzie fałszywie miła itd. Po za tym jeśli coś przepraszam za określenie odpieprzy to sądzę, że brat ojciec nie pozostanie obojętny.

a ja bym specjalnie poprosila kogos,ze dam mu ze 100zl,niech przyjdzie na wesele i pilnuje gowniary.niech ta osoba przyjdzie jako gosc,ale usiadzie blisko dziewczynki i jej pilnuje.

Gość Ania S. N.
mogłabym dać nawet więcej, nasza pani zgodziła się za 400 zł., ale ona jest dość niemrawa, więc nie wiem, czy jest sens... a co się tyczy Elwiry, ona jest bardzo inteligentna, inteligentna i zła, a eks mojego męża jest jej matką chrzestną i na pewno też macza w tym palce, jednym słowem martwię się... radość i bicie serca radosne łączy się z nerwami, co będdzie, jeśli ta dziewczyna coś wymyśli, np. zniszczy mi tort, ale prozbija cos, albo namówi inne dzieci do jakichś strasznych rzeczy

Gość ';dfsklghwopera
a zaproszenia juz rozdalas? wystarczy dac zaproszenie dla doroslych, bez dzieci. jak ktos sie zapyta, czy z dziecmi czy bez-odpowiedz jasno, ze zaproszenia sa dla doroslych, nie dzieci. wtedy jej nie bedzie

Gość kiddyboom
polecam ci kiddyboom.pl wspaniale dziewczyny i nie drogie, zrobia z wesela niezapomniana impreze, my za 6 dzieci placimy 800 zl, ale moze juz wybrnelas z problemu, moj slub w maju i mimo, ze nie jestem zabobonna, martwie sie...ale akurat maj musi byc, bo w czerwcu (koniec czerwca) mam termin porodu, a chce, aby bylo cieplo, no trzymym kciuki

skorzystaj z psychologa - to moja porada;-))))) zeby dorosla osoba 'walczyla" z 10-latka - musi byc niezle stuknieta albo bardzo infantylna albo zagubiona....moze to stres?

Gość sklopc
ano to pilnuj tortu i zamow opieke, ja bym sie juz zajela ta cholerna elwira, po kryjomu bym ja sprala po tylku i mowila, ze klamie, jak sie bedzie skarzyc, trzeba sposobem jej wlasnym, graj aniola, a jak nikt nie widzi, to jej przylej

dokladnie ;-))) dowal dziecku - nejlepiej w sukni slubnej chwyc kolek od szcotkli i wal ile wlzezie , dobrze ci kolezanka radzi;-)))))))))))))