Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna...

Ciąża?

Polecane posty

Gość niepewna...

Witam Wszystkich. Potrzebuje Waszej opinii zanim wybiorę się do apteki po test... Ostatnio w czasie dni płodnych kochałam się z chłopakiem, co prawda spuścił się na zewnątrz no ale... Spóźnia mi się okres, nie wiele, bo miałam go dostać w sobotę. Od jakiegoś tygodnia już bolą mnie piersi tzn. brodawki najbardziej, bolą przy dotyku, ogólnie są na niego bardziej wrażliwe, są jakieś takie "żylaste", i wydaje mi się że ogólnie pełniejsze się zrobiły, obwoluta wokół brodawek też się powiększyła... Czuje bóle brzucha jak na okres, śluz mam śnieżno biały, siusiu chodzę co pół godziny jak głupia jakaś. I jeszcze temperatura.. Nie należę do dziewczyn, które codziennie przez cały miesiąc z rana mierzą temperaturę (w pochwie) nie notuję tego, zmierzę dwa trzy razy w miesiącu dla orientacji. A dzisiaj? Wstałam nie dawno (straszny ze mnie śpioch ostatnio tak poza tym) poszłam do ubikacji i zmierzyłam i mam 37, a zwykle mam niską... Jak myślicie może to być ciąża?

Gość niepewna...
dodam jeszcze, że "pipka" jest tak nabrzmiała, że ledwo palec mi tam wchodzi...:/

Gość moiu
obwódka a nie obwoluta. ;) jeżeli nie mierzysz codziennie temp. to takie pomiary dwa trzy razy są bez sensu i niewiele ci powiedzą. co do reszty objawów to na dwoje babka wróżyła. masz podejrzenia to zrób test -jeśli to są objawy ciążowe to wyjdą dwie kreski od razu.

Gość Jo-------anna
ja akurat miałam takie objawy ciązy, na początku. A wolisz nie byc, jak mniemam?

Hej, Zamiast okresu dostałam jedynie brudzenia, okres byl dosłownie przez 2 godziny i nagle wszystko znikło. Okres mam od 3-4 lat regularny, używając plastrów a obecnie krążka. Piersi są delikatnie obolałe, podczas tygodnia gdzie miałam okres bolały jak nigdy gdy miałam mieć okres. podbrzusze czuje jakby bylo takie pełne jakbym miała dostać okresu. Jest mi słabo. Strasznie w ostatnim czasie jestem senna w ciągu dnia i zmęczona mimo, że śpie po 10 godzin i mi mało. Czy to może być ciąża?

Gość qweeqwe
jeśli wytrysk był poza Tobą to na 100% nie jesteś w ciąży Jezu, jakie te dzisiejsze nastolatki są durne :O

Gość niepewna...
Sama nie wiem czy bym chciała być czy nie... Nie nastolatki i nie durne, wypraszam sobie. Jeżeli facet jest we mnie i czuje że dochodzi to chyba zanim wyjdzie to coś mu tam zawsze "wycieknie" nie? Nad tym aż tak dokładnej kontroli się nie ma. Nie wiem kto tu jest w tym przypadku durną nastolatką, skoro o takich rzeczach trzeba jak krowie na miedzy tłumaczyć..!

Gość Jo-------anna
Jessie1207, 2 tygodnie po zaplodnieniu może występować krwawienie - zagnieżdżanie zarodka, ale trwa właśnie krótko. Co do objawów, nie występuja raczej tak szybko, ja miałam od około 8 tygodnia, czyli miesiąc po okresie ;)

Gość Jo-------anna
No jeśli nie zdążył w porę wyjść,to jak najbardziej możesz być w ciąży. Poczekaj ze 2 dni i zrób test :)

Wiesz tak naprawdę, okres miałam ostatni raz 25 stycznia.. sama nie wiem. Boję się bo wszystko miałam regularnie...obfite miesiączki. Też czasami krazek pozniej wkladam czy zmieniam..moja wina. kocham się dość często..i martwi mnie to po prostu.

Gość Jo-------anna
No to właściwie na dobrą sprawę mogłabys już być i w 6 tygodniu ciaży.

Gość chyba komus tu płacaa
może byc a może nie byc, skad mamy to wiedziec ?? jestes po okresie, możesz zrobic test i sie wyjaśni. Chyba nic prostszego prawda ?

Co mam zrobić, czekać czy okkres wreszcie się pojawi? Brudzenie nie można zaliczyć do okresu..

może i nastolatką nie jesteś, ale durna na pewno. nie chcesz byc w ciązy to sie kobieto zabezpieczaj, a nie potem rozkminy na forum jestem w ciązy czy nie jestem, zdązyl wyjac na czas czy nie. 5 lat masz czy co ???

Gość niepewna...
Ile bym nie miała, na pewno jestem bardziej dojrzalsza od Ciebie, ponieważ może Cię zaskoczę, nie jestem tutaj po to by czytać wypocin jakiś sfrustrowanych pajaców (tak, mówię o Tobie), tylko po to by podzielić się z innymi moimi przypuszczeniami, i otrzymać opinie innych na ten temat, a jeśli Ty nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to na górze, po prawej stronie monitora, masz taki śliczny krzyżyk :) Skorzystaj z niego ;)

skorzystam jak będę chciała :) każdy ma prawo się tutaj wypowiedziec. Chcesz zobaczyc pajaca to spójrz w lustro. Jedzie na przerywańcu, a potem się głupio pyta czy może byc w ciązy .Ludzie to coraz głupsi się robią chyba. XXI wiek, apteka na każdym rogu, test można zrobic ale nie, lepiej zaśmiecac internet kolejnym takim samym debilnym tematem.

Każdy ma wolność wybrania i zakładania tematów jak i wypowiadania się. Więc spokojnie.. nie tak nerwowo ;)

spokojna jestem, tylko przerażona głupotą ludzką. ale na to nic się nie poradzi. następnym razem się dokształc zanim zabierzesz się za seks

Gość spuścił się jakie
słownictwo rynsztokowe

Gość chdhhd
Też uważam,że jeżeli nie chce się mieć dzieciaka to trzeba się zabezpieczać. To proste jak droga do więzienia.

To fakt, bo potem szkoda dziecka. Zabezpieczenie to podstawa...szczególnie w młodym wieku.

Gość niepewna...
Serdecznie dzięki za przydatne opinie, kończę temat.. Forum cholera.. po to chyba jest żeby się wypowiadać, pytać, dopytywać, radzić... Olać.. poradzę sobie. Miłego dnia wszystkim.