Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm mmm

która lubi takie buty

Polecane posty

Gość hmmmm mmm
moim zdaniem są seksowne ale mało dziewczyn potrafi w takich chodzić

Gość hmmmm mmm
nie uważam aby takie były, kobiety wyglądają co prawda w nich seksownie ;-)

Gość hmmmm mmm
też ślicznie na stópce takie wyglądają ;-)

Gość hmmmm mmm
normalnie nic tylko całować takie stópki :-)

Gość AS26
Prawda jest taka, że buty nie powinny się za bardzo rzucać w oczy, bo niewidoczne wydłużają sylwetkę (popularny kolor szpilek nude - czyli cielisty), a te ciężkie na platformie, które z daleka widać sprawiają, że nogi wyglądają jak kopytka. Najlepiej kupić droższe, ale klasyczne obuwie: dłużej posłuży i nie pójdzie do lamusa jak się zmieni moda. Ja ostatnio kupiłam takie: http://shoes.bolucci.com.pl/img/big/bolucci-1303471901-IMG_8924.jpg :) W sam raz na wiosnę, na lato mam lżejsze, ale też subtelne i eleganckie.

Gość 23latka_w_warszawie
Rajstopy do sandałów :(

Gość hmmmm mmm
jedno powiem jako facet, ze kobiety super wyglądają w szpilkach, sam stukot obcasów jest już słodki dla ucha :-) wcale nie musi być jakaś mini no ale do sandałków to stópki powinny być zadbane :-)

Gość AS26
@ 23latka_w_warszawie Na Allegro to częsty przypadek, bo sprzedawcy robią zdjęcia tego, co mają na stanie, najpierw "sesja" a potem sprzedajemy jako nówki. Chciałabyś kupić buty które ktoś miał na bosej stopie? Ja nie. Ale paznokcie mogła pomalować, IMO paskudne zdjęcie.

Gość AS26
Tak samo w sklepie - jak przymierzasz buty, to musisz założyć te cieniutkie jednorazówki, tzw. "stopki".

Gość hmmmm mmm
no i jak się nabiegacie w tych szpileczkach to domagacie się masażu stóp co jest fajnie robić dla was dziewczyny ;-)

Gość AS26
Co z Ciebie taki fetyszysta? :P Nie lubię jak mi ktoś dotyka stóp, nawet mąż. Jak jestem po całym dniu biegania to tylko kąpiel, a potem drewniaki, w których najszybciej się regeneruję ;)

Gość hmmmm mmm
pozwól niech pomasuje, jeśli się krępujesz to po kąpieli, odpręż się, a co do fetyszy to moim fetyszem jest cała kobieta i uważam całą za godną uwagi ;-)

Gość *Fresco*
taki spocone, brudne, stopy po całym dniu to tylko do mycia się nadają :o masowanie takich śmierdzieli, choćby najbardziej zadbanych, to już zboczenie 🖐️

Gość hmmmm mmm
całowanie w usta kobiety co przed chwilą wypaliła papierosa też ;-)

Gość *Fresco*
Tak. Nie lubię tego kwaśnego odoru palaczy. Kobieta ma być czysta, pachnąca i mięciutka 😘

Gość hmmmm mmm
to fakt ale pomasować czyste zgrabne nóżki to fajna zabawa

Gość AS26
A ja zawsze współczuję pedicurzystkom, ortopedom i wszelkim nieszczęśnikom, którzy przy stopach pracować muszą. Zwłaszcza, że nie wszystkie stopy są zadbane i piękne :\

Gość hmmmm mmm
AS26 tak ale twoje są na pewno zadbane więc czemu masz takie kompleksy i taką do nich niechęć?

Gość Fetyszysta Stóp
Cześć mam 22 lata jestem z Wrocławia szukam dziewczyny która lubi fetysz i pieszczoty stóp, bardzo lubię tak pieścić i chętnie poznam dziewczyna która też będzie miała ten fetysz. Jeśli chciałabyś spróbować albo marzysz aby ktoś wylizał Ci stópki napisz na moje gg 42152854 . Moim zdaniem fetysz ma każdy i to coś normalnego sam jestem normalnym facetem no ale nic nie poradzę, ze natura stworzyła kobiety takie cudowne i wszystko w was jest warte wielbienia wszystkimi zmysłami ;* stopy to jeden z moich ulubionych fetyszy ;> PISAĆ NA GG 42152854 !!

Gość gość
Też właśnie mam pracę stojącą. Obsługa klienta, do tego trochę w papierach siedzę. Miałam obuwie ortopedyczne przez jakiś czas, ale słabo się sprawdziło. Kilka rozwiązań testowałam na przestrzeni lat, ale na razie najlepiej sprawdzają się drewniaki z amortyzacją dodatkową przez sprężynę. Projekt znalazłam na FB, przez jakąś reklamę, a później już poszło :) Sprawdź sobie http://www.baldo24.pl/drewniaki.html , tam masz listę, wiele wzorów drewniaków do wyboru. Chodzę w nich od dwóch lat, nic się nie dzieje złego pod względem technicznym.