Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mychol**

Zakochałam się w Arabie!!!

Polecane posty

Kiedyś byłam przeciwna takim związkom, ale niestety trafiło i mnie. Chyba się zakochałam. Miłość jednak nie zna granic. Mentalnych, czy religijnych.

Gość wszyscy_kafeterianie
dużego ma?

Gość Wzorowa Uczennica
Zakochałam czy chyba zakochałam?

Gość Kochająca mammmmma
Znajdź sobie wywiad z arabem w POLANDIA na wp.pl I zobacz w jaki sposób mówi o Polkach i Arabkach, o naszej kutlurze i ichnej która jest ponoć wyższa i lepsza. Wiesz inny kolor skóry to atrakcja dla Poleczki, która żyła od zawsze w szarym krajów bladolicych, ale żeby to przykryło resztę to nie rozumiem. Będziesz jego miłością do czasu urodzenia mu dziecka. Potem będziesz szmatą do mycia garów i podłóg, niewolnicą do gwałtów i krową rozpłodową. No i oczywiście też pieprzony nikomu niepotrzebny katolicyzm musisz porzucić, bo tylko Allah jest jedynym Bogiem. Ogarnij się dziewczyno. Poczytaj o czarnych panterach i posłuchaj wykładów arabistów, żeby zrozumieć, że nie należy mieszać się z tą zakałą Europy. Poczytaj wypowiedzi Belgów co arabi zrobili z ich krajem, do jakich celów posuwają się aby żyć wygodnie nic nie robiąc gnijąc na garnuszku państwa.

Gość Kochająca mammmmma
Mam pewne doświadczenie w temacie - również praktyczne, więc wiem co mówię. Potrafią pięknie czarować na początku, ale to jak reklama tandetnego proszku do prania, które się nie sprawdzi bez względu na jego otoczkę. Nie bądź naiwna dziewczyno. Wejdź z nim na tematy religijne chociażby i spróbuj powiedzieć, że katolicyzm jest bardziej humanitarny, że szanudje się kobiety. Zejdź z nim na kwestie kobiet wyzwolonych, powiedz, że nie chcesz mieć dzieci i chcesz się realizować w karierze - opaska z oczu spadnie Ci szybko - gwarantowane.

I takie naiwne trzpiotki, nie mając żadnego pojęcia o mentalności arabów, ich kulturze i religii, dają się wywieźć z kraju i zrobić z siebie niewolnice. A potem płacz, nienawiść i może jakaś książka biograficzna na koncie.

Miłość nie wybiera. Polacy są uprzedzeni, Belgowie na pewno ich lubią bardziej niż nas.

Gość hmmmm mmm
arabowie traktują kobiety jak rzecz ale musisz sie o tym przekonać sama bo nikt ci tego nie przetłumaczy gdy sie zakochałaś

Gość Kochająca mammmmma
Podszyw nie podszyw są pewne fakty, które dziewczyny powinny znać.

Gość to się zgadza, ale jeszcze
na cholere cie nosiło po Janowcu Podlaskim i dosiadanie arabów półkrwi????

Gość Wzorowa Uczennica
mama a opowiedz nam swoja historie.

Gość Wzorowa Uczennica
mama a opowiedz nam swoja historie.

uwierzyłaś w to, że istnieją latające dywany i hasłem do otwarcia banku, jest:Sezamie, otwórz się!!!!!

Gość gość
półtora roku później, a ja wam powiem tyle, rasizm, nie wszyscy są źli. ja jestem szczęśliwa ze swoim mężem, arabem jak to mówicie. kocha mnie szanuje, kocha nasze dzieci, żyjemy w Polsce , napomknę ,że byłam w Algerii u rodziny męża, bardzo serdecznie mnie przyjęli. Ale chwilka , dlaczego oceniacie arabów na podstawie 3 może 4 zdarzeń które nagłośniono w telewizji? dlaczego nikt nie mówi jak Polacy traktują swoje żony! no Tak ale najlepiej widać błędy u ludzi o innym kolorze skóry! mój mąż mnie nie bije , nie mówi b było za słone albo ,że pies chce iść na dwór, jak widzi ,ze jestem zmęczona to mi pomaga , a nie warczy ,że coś jest źle zrobione. Kocham mojego męża i on kocha mnie , jeśli zakochasz się to patrz sercem a nie oczami innych ludzi. Pozdrawiam wszystkie pary kontynentalnie mieszane

Gość xiądzRuchacz
no to przeszłaś PRANIE MÓZGU , POMYŚLNIE, teraz możesz , jeszcze piardnąć

Gość gość
Nie wiem może ty jesteś tą żona tego Algierczyka ktorego ja poznałam .Był tak cudowny ze na drugi dzien umówiłam się z nim .Oczywiscie wczesniej go zapytałam czy ma zonę to powiedział ze nie .och jak on mnie kochał bardzo jak on chciał ze mna byc jak mi mówił ze taka chemia jest między nami aż mi się smiac chciało myslałam że on chodził do jakiejs polskiej szkoły uwodzenia .bo mieszka kilka lat w Polsce Po kilku miesiącach tej cudownej miłości izauważyłam że coś jest nie tak bo czesto zdarzało sie że nie mógł przyjsc bo cos mu wypadło To zaczęłam go wypytywać o szczegóły to tak kręcił tak kłamał ze śmiałam mu sie w twarz. okazało sie że ma żone i takie rzeczy na nią wygadywał ze gruba głupia że on mnie kocha i ze ze mna chce byc .Przecież ty nie wiesz czy to czasem nie twój kochajacy cie mężulek którego tak tu wychwalasz pod niebiosy Wynajmij detektywa to się wielu rzeczy dowiesz i ci sie oczy dopiero wtedy otworzą