Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fpc.bielsko.pl

Uwaga na - FPC Systemy Fiskalne i Komputerowe Zbigniew Scharfenberg

Polecane posty

Gość fpc.bielsko.pl

Szef Pan Zbigniew na początku wydaje się być miły ale to tylko pozory, niezła gra aktorska, ciekawe kto go szkolił. Obiecuje stawkę na umowie 1300 zł netto + premię pod stołem 500 do 700 zł gwarantowane. Mówi, że nic nie stoi na przeszkodzie by zarobić nawet 3000 zł netto miesięcznie. Są to jednak puste słowa bo jak przychodzi dzień wypłaty to dostajesz ochrzan, że mało co robiłeś, że firma ma problemy finansowe, że słaby miesiąc itp. De facto wypłaca marne 1300 zł netto i to z wielką łaską i nietęgą miną. Godziny pracy od 9:00 do 17:00 ale tylko w teori gdyż w praktycznie zawsze się przeciąga od 30 minut do 2 godzin. Nadgodziny oszywiście nie są honorowane, podobnie sprawa wygląda z sobotami, pracowałem 4 soboty z czego za każdą miałem dostać obiecaną premię 200 zł netto - oczywiście pieniędzy nie otrzymałem i nie otrzymam. Reasumując powiem tyle, że jak masz się zatrudnić w firmie FPC Systemy Fiskalne i Komputerowe Zbigniew Scharfenberg to po prostu nie rób tego bo i tak po 3 miesiącach wylecisz na pysk a szef powie ci, że nic nie robiłeś mimo że pracowałeś na maksymalnych obrotach bardzo ciężko każdego dnia. Panu Zbigniewowi najbardziej by odpowiadało gdybyś pracował dla niego za darmo :) Każda firma jest lepsza od FPC łącznie z Hypermarketami na które ludzie tak narzekają.

Gość Z.Scharfenberg
Powyższy komentarz jest mocno tendencyjny i celowo dyskredytujący moją firmę - jak myślę, to na celu miała osoba, która go stworzyła. Rzeczywiście w mojej firmie chciałbym, aby pracownik wykazywał się sumiennością, kompetencją i organizacją wystarczającą do wykonania powierzonych obowiązków w godzinach pracy. Osoba taka może spodziewać się odpowiedniego wynagrodzenia za rzeczywisty wkład pracy. Firmy takie jak moja nie znoszą bezczynności, braku zaangażowania i nie odpowiedniego traktowania klienta. Zgadując, osoba która to pisała, posiada lepszej umiejętności w czarnym PR, ale daleko jej do pracy, którą miała wykonywać.

Gość chlopie osmieszasz sie
1300 zl to ty powinienes dac komus kto zechce wogole przyjsc do twojej pracy a nie za caly miesiac. Ty chce zyski i zarobki, jak takie chciwe hieny placa takie nedzne grosze ludziom. Kiedy wreszcie wy psudobiznesmeny zrozumiecie ze pieniadz musi krazyc, zeby zarabiac dobre pieniadze? Jak chcecie sie samemu tylko napasc to z czasem nic nie bedziecie mieli tylko coraz wyzesz podatki i zadnych zyskow, bo ludzie zwyczajnie nie beda mieli kasy na twoje produkty i uslugi. Czy twoich wlasnych pracownikow, pracujacych u ciebie stac na to co oferujesz ludziom, jezli nie, to co chcesz osiagnac, po co wogole prowadzisz biznes. Myslisz ze konsumeni to jakie UFO pozaziemskie? Pseudobiznesmeny zebracze, jak was nie stac zeby uczciwie ludziom placic za ich prace to sami sobie pracujcie...