Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gliwiciarz

szukam liceum dla dorosłych Gliwice!

Polecane posty

Gość NOVA CE GLIWICE
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie,www.nova.edu.pl oddzwonimy! Zapraszamy też do wizyty w sekretariacie szkoły w Gliwicach na ul. Zwycięstwa 50/2. ZAPRASZAMY :)

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja oferuje darmowe szkoły, bezpłatne legitymacje i zaświadczenia. Tryb nauki zaoczny - 2 razy w miesiącu ! Posiadamy: Gimnazjum dla Dorosłych Liceum dla Dorosłych Szkołę Policealną. Masz pytania ? Zadzwoń, napisz ... doradzimy ! usmiech.gif

Gość NOVA CE GLIWICE
2016-12-20 Reforma Szkolnictwa! Uzupełnij wykształcenie zanim wejdą zmiany! UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! nova.edu.pl OSTATNIE WOLNE MIEJSCA!

Gość gość
Szkoła Delta Edukacja Zaprasza do zapisu! Ostatni moment aby zapisać się do gimnazjum, nie zmarnuj tej szansy ! Oferujemy darmową naukę na wszystkich semestrach, bez ukrytych kosztów, zaświadczenia czy legitymacje też za darmo !!!

Gość gość
Reforma Szkolnictwa! Uzupełnij wykształcenie zanim wejdą zmiany! UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Od 1 września nie będzie można rozpocząć nauki w 1 klasie Gimnazjum!! Nie zwlekaj, to jest ostatni moment na zapis na obecny nabór!! Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! http://www.nova.edu.pl/application/register/index/ OSTATNIE WOLNE MIEJSCA! NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, 44-100 Gliwice Tel: 32 230 26 34 Tel kom: 794 400 162 Sekretariat czynny: Poniedziałek - Piątek 8:00 - 18:00 Sobota 8:00 - 14:00

Gość NOVA CE GLIWICE
Reforma Szkolnictwa! Uzupełnij wykształcenie zanim wejdą zmiany! UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Od 1 września nie będzie można rozpocząć nauki w 1 klasie Gimnazjum!! Nie zwlekaj, to jest ostatni moment na zapis na obecny nabór!! Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! http://www.nova.edu.pl/application/register/index/ Oferujemy naukę: - w Gimnazjum - w Liceum Ogólnokształcących - na Kursie Eksternistycznym - w Policealnej Szkole Zawodowej - na Kwalifikacyjnych Kursach Zawodowych - w Rocznej Szkole Policealnej OSTATNIE WOLNE MIEJSCA! NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, 44-100 Gliwice Tel: 32 230 26 34 Tel kom: 794 400 162 Sekretariat czynny: Poniedziałek - Piątek 8:00 - 18:00 Sobota 8:00 - 14:00

Gość gość
Najlepsze Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych w Gliwicach to SUKCES Edukacja! Nauka w trybie zaocznym, jasny i czytelny harmonogram zjazdów i plan zajęć, wykwalifikowani i doświadczeni nauczyciele z dobrym podejściem do każdego Słuchacza, nauka za totalne 0 zł, bez ukrytych opłat (nie to co w NOVEJ, gdzie za wszystko zdzierają kasę!!!). Osobiście, jak do tej pory, nie mam żadnych zastrzeżeń co do SUKCESU, nie zawiedli mnie i mam nadzieję, że tak zostanie.

Gość gość
Ja chodziłam do Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych w Żorach: bezplatneszkoly.pl/zory. Zdałam bez problemu maturę w wieku 30 lat, zajęcia nie przeszkadzały mi w pracy, bo odbywały się w weekendy.

Gość gość
Nie wiem jak w Gliwicach jest, ale ja jestem z okolic Warszawy i szczerzę radzę wszystkim omijać duże sieciówki, bo tam jesz zupełna kaszana i nikt się wami przejmował nie będzie. Ja chodziłem do Niepublicznego Liceum Ogólnokształcącego przy Warszawskiej Szkole Zarządzania - Szkole Wyższej. mój brat studiował na tamtych studiach i jak otworzono liceum to mnie namówił i powiem szczerze, że nie żałuję. Warto było, na początku było trochę stresu, bo wiadomo człowiek się głupio czuje, że nie zrobił ze wszystkimi. ale tamtejsza dyrektorka jest rewelacyjna. Wszystki idzie ku dobremu. warto edukację uzupełnić, bo wiadomo, że matura to niby tylko papier, ale teraz wszyscy na nią patrzą jak zatrudniają. Jakby kto był z Wawy czy okolic zainteresowany to macie kontakt http://siedmiogrodzka.edu.pl/

Gość gość
ja skonczyłam liceum dla dorosłych w Gliwicach 1,5 roku eksternistycznie

Gość edi_bora
Dlaczego należy omijać duże sieciówki? ja zdawałam maturę w cosinusie i nie narzekam