Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

kolczyki - moje prace :)

Polecane posty

zdaje się, że ktoś regularnie likwiduje moje posty.. no tak są mniej ciekawe od opinii na temat cycków pośladków itp :) Mimo to zapraszam ponownie!! :)

Gość solspana
chce takie!!

żaden problem :) jeśli znowu mnie usuną to zapraszam bezpośrednio na bloga :)

ale to nie jest oferta handlowa, od dawna wymieniam się opiniami na tym forum, ale tamten wątek jest stary i mało kto wchodzi odświeżam go po prostu. Zapraszam na swoją stronę, a nie wystawiam cennik :)

Gość solspana
na blogu mozna je kupic ?

Gość pomocnadlon12
przepiekne!!

Gość bylem nie raz w angliiii
wystawiasz jakis paragon na nie?

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :) Większość ludzi na tym forum ma w stopce linki np do allegro i jakoś są i nikt nie reaguje, szkoda, że moderatorzy nie są tak aktywni w sprawach porządku i kultury na forum. Pisałam nie tylko posty, ale też maile, nikt nie reagował. Stąd moje oburzenie. Na blogu jest moje GG więc w razie pytań proszę pisać tam :)

Gość zgłoszę twój blog
do skarbówki bo zarabiasz a nie płacisz podatku

a skąd Ty wiesz co ja płacę, a co nie ??? zgłoś tylko nie zapomnij zaznaczyć, że to anonimowo... typowe dla naszego kraju. Ja nie mam to Ty też nie będziesz mieć... żenada.

Gość zgłoszę twój blog
bo jakbyś była uczciwa i odprowadzała podatek to byś ceny oszukanico wystawiła pewnie że zgłoszę nie lubię nieuczciwców

Gość zgłoszę twój blog
tak dla zabawy sobie wystawiasz komu innemu te kity wciskaj jesteś kłamczucha okradająca Polskę i niejako każdego z nas

Gość zgłoszę twój blog
wystarczy że dla przykładu na razie zgłoszę twój

Na szczęście stoisz na straży porządku i uczciwości dzielny obywatelu, a zresztą co to za dyskusja.. Rób sobie co chcesz.

A jeśli już wychodzisz to tylko ciepło się ubierz bo taka pogoda jest zdradliwa, pozdrawiam.

Gość lord stront+
Dziewczyna zapewne zarabia krocie, na tym swoim hobby. Niewątpliwie, gdyby nie jej nieuczciwość, mielibyśmy już autostrady jak w Niemczech i Kolej jak w Japonii. Zgłoś też Mira i jego kumpli. Życzliwość ludzi wciąż mnie zadziwia :D

Gość zgłosze majlowo
razem ze scrinem rozmowy z gg gdzie oferujesz cene🖐️ KLAMCZUCHO

Gość POPIERAM NIEUCZCIWOŚĆ
TRZA TEPIC!!!!

Gość lord stront+
Tylko nie zapomnij przeżyć orgazmu, gdy będziesz wysyłała/łał maila.

lord stront dzięki za wsparcie, pewnie, że zarabiam krocie.. ;) A o urzędy się nie martwię i tak nie mają mi co zabrać :)

co za postawa obywatelska, łzy wzruszenia zalały mi oczy! Powiem więcej ściągałam na maturze i egzaminach wstępnych taki ze mnie ANCYMON !

Gość lord stront+
kotolotka Nie ma za co ;) Pozdrawiam Śmiech pusty mnie ogrania, gdy czytam takie brednie. Trzeba znać proporcje. Wokół pełno ludzi, którzy kroją państwo na duże kwoty. Proszę nimi się zająć, tylko, że oni potrafią się bronić i są często niebezpieczni. Dziewczyna coś tam sobie robi, nie przysparza państwu problemów, nie zabiera nikomu, niczego, coś od siebie wnosi i tak, to co zyska, to vatem odda, jak wszyscy, więc ją zgnoić!

Gość pytankkooooo
kotolotka masz może wystawione coś na allegro? chętnie bym coś kupiła, pozdrawiam

Gość Po pierwsze, nie mozesz
udowodnic, ze dziewczyna cokolwiek sprzedala ;) wiec skarbowka nic jej nie zrobi. Po drugie, skarbowka nie czepia sie jak ktos sprzeda kilka dosc tanich rzeczy, tylko sprzedazy hurtowej. Po trzecie, nie masz zadnych jej danych, lec, lec do skarbowki :P Po czwarte, skad wiesz, czy ona nie wystawia rachunku? Odczep sie, zajmij swymi wszami :D Kotolotko - pozdrawiam