Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

kolczyki - moje prace :)

Polecane posty

Gość Po pierwsze, nie mozesz
bo jakbyś była uczciwa i odprowadzała podatek to byś ceny oszukanico wystawiła pewnie że zgłoszę nie lubię nieuczciwców _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Gadasz glupoty :) Znam wiele osob majacych DG i nie wystawiaja cen Chocby dlatego, ze ceny ulegaja zmianom np zaleznie od kursu srebra a nie wszystko sie sprzedaje od razu Widac, ze Cie nie stac na ladna bizuterie i z zazdrosci tak sie czepiasz :P

Gość udowdonic mozna
-zrobia prowokacje i baba lezy -z danymi tez nie problem znajda po IP

Gość Po pierwsze, nie mozesz
Popukaj sie w czolko, US nie ma co robic tylko szukac po IP danych kogos kto nie wiadomo czy cokolwiek sprzedal :P Poza tym moze miec zmienne IP, korzystac z kafejki, z bramki

Gość lord stront///
zakup kontrolowany kolczyków home made :classic_cool:

No to rób prowo i zgłaszaj! Robisz się nudny... Znam takich jak Ty życiowi nieudacznicy sami nic nie potrafią i jedynym ich zajęciem jest za przeproszeniem robienie koło dupy innym lub bojkotowanie osiedlowych inwestycji !!! Nikt normalny nawet by na to nie wpadł. Na świecie byłoby połowe mniej zła gdyby ludzie zajęli się własnym życiem.. Ja pierdziele no co mnie obchodzi czym się zajmuje mój sąsiad.. dopóki nie zagraża to mojemu życiu niech se robi co chce!! a Baby to masz w nosie!

Gość ET go home
proponowałabym nie zwracać uwagi na przegrańca życiowego, który życia nie ma to wtrąca sie w czyjeś. pewnie nawet nie wiedziałby jak sie do tego zabrać. Kotolotka wspaniałe kolczyki

Dzięki :) I dzięki za wszystkie miłe słowa bo to już nie chodzi o zakichane kolczyki czy bloga tylko fakt, że tacy istnieją.. a prawda jest taka, że jestem mamą 2 latka, a każdy kto ma 2 latka wie, że przy takim małym dziecku nie da się żyć z rękodzieła :D Ba nawet na waciki dokładać musi mąż :D

Gość yy...
Do osoby, która marudzi o Urząd Skarbowy - zapoznaj się z tzw. kwotą wolną. Wynosi ok. 3000zł - tyle rocznie można dorobić, nie musząc opłacać podatku.

Gość księżyc w pełni....
pewnie usiłuje sklecić donos dopiero, to ciężka prac napisać: uprzejmie donosze...

Gość księżyc w pełni....
a przy okazji, piękne prace :-)

pięknie dziękuję :) jak będzie miał szczęście to może nie zapomni być Anonimowym :)

Na dzień kobiet wracam do tematu posta :) ZAPRASZAM serdecznie wszystkie panie :)

Gość spoko loko
Kotolotko, ile kosztją Twoje kolczyki?

Gość mojaola
świetne !! polecam zajrzeć tutaj http://www.artillo.pl/ portal z rękodziełem, tam możesz sprzedawać swoje dzieła :)

Super, że tworzysz takie kreatywne rzeczy :) Ja jestem miłośniczą takich wyrobów handmade. Uwielbiam kupować w tym sklepie:<ahref="https://www.decobazaar.com/handmade.html">https://www.decobazaar.com/handmade.html</a>  Też można się nieźle zainspirować :)