Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarancza1111

iphon 4

Polecane posty

Gość pomarancza1111

znalazlem iphona4 od razy napisze nie ukradlem ! znalazlem a jako ze znalezione nie kradzione przytulilem i zaopiekowalem sie i chce dalej sie opiekowac Tyle tylko ze posiada blokade na SIEC ORANGE UK . i pytanie brzmi czy jak wsadze polska karte orange pl odpali czy musze sciagac simlocka ??

Gość Posiadaczka iphone
A wiesz, ze iPhone ma program gps i wlasciciel gdy zaloguje sie na stronie internetowej bedzie wiedziala pod jakim adressen jest jego iPhone. iPhone nie ma simlocka, przynajmniej mij nie ma.

Gość pomarancza1111
nie wchodze na takie podejzane linki Moze wyatarczy napisac Domyslalem sie ze nie odpali i bez sciagania sima sie nie obejdzie... ale moze sie myle kto pomoze ??

Gość pomarancza1111
w iphonie nie ma sim karty bateria rozladowana nie sadze aby namierzyli iphona jakies tam kobiety ..

Gość pomarancza1111
to ze zablokowany to dalej mozna z niego korzytac jako ipod czy tu same tumoki na tym formum??

Gość Donnałk
Na chuj komu ipod bez neta

Gość pomarancza1111
pod warunkiem iz ma zaintalowana ta aplikacje :] a jak wylaczy sie ta lokalizacje to niby jak znajdzie ? nie znajdzie co do metra tylko orientacyjnie a policja nie ebdzie pukac do domow i pytac o iphona

Gość Posiadaczka iphone
Co tzn "jakieś tam kobiety" jestem kobieta posiadam iPhone i wiem jak namierzyc mojego iPhone. Ktoś kto posiada taki telefon zna sie na nim

Gość pomarancza1111
nawat nie wiesz jak sie pisze iphon bo nie pisze sie iphone ;]