Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegana zapracowana

brak hobby,zero zaineteresowan....

Polecane posty

Gość zabiegana zapracowana

czy jest tu jakas mama nie majaca zadnego hobby,zainteresowan? odczuwam jakas taka wewnetrzna pustke,calymi dniami pracuje,wracam do domu wieczorem i nie mam czasu na przyjemnosci,robie obiad na nast dzien,ogarniam dom i o godz 21 jestem juz padnieta i tylko spac.To samo w wolny dzien.Gotowanie,sprzatanie,poswiecanie czasu dzieciom.Nawet nic innego juz mnie nie interesuje,nie mam hobby,nic.Nawet niewiem co tym hobby mogloby byc. czy ktos z was tez tak ma?

Gość ejto
Nie mam żadnego hobby, pracuję, zajmuję się domem, dzieckiem, robię różne rzeczy w ciągu dnia, ale nie czuję potrzeby żadnego hobby. W wolnej chwili idę na spacer, oglądam tv, wychodzę z mężem do knajpy, do znajomych, wyjeżdżamy gdzieś,nie mam chęci na żadne hobby.

Gość mijjeczka
mam to samo, praca, dom, dziecko. czasem chodze na basen, ćwiczę, czytam gazety, na ksiazki nie mam czasu. ale najgorsze ze nawet nie mam o czym z kims porozmawiac. poprostu jestem nuuudna

Gość petunia :)
Wszystko kwestia organizacjii. Też nie pracuję, jestem na macierzyńskim, córka 4miesiące. Dwa wieczory w tyg wychodze na fitness, po fitnessie kawka z koleżankami z zajęć, mąz zajmuje sie dzieckiem. W soboty najcześciej cała rodziną wychodzimy na basen. W ciągu dnia duzo czytam, bo mała duzo śpi. Mąż pomaga wieczorami, nie mam wszystkiego na głowie.

Gość dellicje
bo na tym forum trzeba koniecznie miec hobby trzeba byc spelniona zawodowo kobieta na kierowniczym stanowisku w wolnym czasie nie wolno sie nudzic, bo hobby srobbry jest wazniejsze

Gość quis_turpis_imperdiet
Chciałbym dowiedzieć się co do cholery się tu odpapieża!

Gość gość
Hobby to nie żaden przymus a naturalna chęć rozwoju człowieka. A wiadomo ze jeśli człowiek się nie rozwija to zaczyna się cofać. Mnie męczyłoby życie jedynie praca i obowiązkami domowymi. Czułabym się jak 70 latka gdybym przestała nagle się rozwijać, tworzyć, zdobywać wiedzę. Pewnie przebywasz w środowisku dość prymitywnych ludzi którzy tez nie maja nic ciekawego do powiedzenia wiec sama nie masz do kogo równać bo nie porusza się innych tematów niż tylko ostatni odcinek kiepskich i nowy związek sąsiadki spod trójki. Nic dziwnego ze nie masz żadnych zainteresowań bo wśród takich ludzi i tak wydaje ci się ze osiągnęłaś intelektualne wyżyny.

Gość gość
06:42 A po co ta pogarda?