Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalllayaa

Allegro, spór, mam dosyć...

Polecane posty

Gość kalllayaa

Kupiłam częsć do auta-mało wazne jaką. ZApłaciła od razu tego samego dnia 3 lutego. Towar nie przychodził mimo mojej natychmiastowej wpłaty, sprzedawca nie odbierał telefonów, nie odpisywał na e-maile, udało mi sie kilka razy zadzwonić z innych numerów. Wysłał dopiero 28 lutego-29 dostałam. Sprawdziła towar-oczywiście zepsuty-dzwonie z kolejnego mumeru-odebrał i mnie wysmiał Co mam zrobić aby odzyskać kasę?

Gość a masz
na tą część jakiś paragon albo fakturkę? A jak cię wyśmiał - powiedział, że równie dobrze mogła się popsuć przy transporcie za który on już nie odpowiada czy jak?

Gość a masz
poza tym jeśłi dalej będzie robił problemy do zgłoś to do admina (czy jak to się tam...) z allegro.

Zgłoś na allegro, masz prawo zwrócić towar, a on ma obowiązek zwrócić towar. Mogłaś rozpakować towar przy listonoszu czy kurierze, wtedy spisujesz protokół i zwracasz towar.

Gość kalllayaa
jest rozpoczęty spór facet juz miał jeden negatyw za taką sama sytuację-ale uznałam,ze skoro tylko jeden-a reszta pozytywy to jest ok i kupiłam część jest uzywana , opisana w aukcji jako sprawna, on twierdzi,ze ja mogłam zepsuc sama-robił to mechanik i jak tylko na to spojrzał to powiedział,ze to smiec i nic z tym nie robił nie mam paragonu-bo to od osoby prywatnej

Ciężko będzie teraz udowodnić, że część była niesprawna nie z Twojej winy.

Gość kalllayaa
wiesz sterownik jest zepsuty ponieważ nie przełącza silnika na zasilanie LPG oraz zintegrowany emulator nie rozłącza sondy Lambda i auto jest jednocześnie zasilane benzyną i LPG trzeba było to podłączyć do auta i nie dało się sprawdzić przy listonoszu

Gość kalllayaa
no własnie a allegro ma to w dupie