Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveeeffeeee

Czy on nadal czuje coś do swojej eks?

Polecane posty

Gość eveeeffeeee

Niedawno zamieszkaliśmy razem. Zauważyłam w historii, że praktycznie codziennie przegląda jej album na fb :(, I znalazłam jej zdjęcia schowane w jego ubraniach. Dużo zdjęć. A ponoć nic do niej nie czuje, mówił mi, że to on ją rzucił. Byli ze sobą długo, trzy lata. On twierdzi, że to zła kobieta była. Dziewczyna jest bardzo ładna niestety.,,

Gość Zuza415
Może zapytaj? myslisz ze sie wkurzy jak powiesz o historii ze przeglądałaś? gdyby go zupenie nie interesowal;a juz to napewno nie przeglądał by zadjęć

Gość ja mam tak samo.....
ja to czuje, ze on ja kocha, chociaz ona ma innego i z innym sobie zycie uklada.... wiem ze ja baaardzo kochal i nie rozumiem tego ze tak nagle mozna przestac kochac, chociaz on sie zapiera ze kocha tylko mnie....:( myslicie ze to jest chore, moze udac sie z tym do lekarza..

Gość ja mam tak samo.....
tez uwazam, ze gdyby go nie interesowala to by najzwyczajniej tam nie zagladal.... ja nie ogladam zdjec swoich bylych, jakos mnie do tego nie ciagnie...

Gość eveeeffeeee
Dopóki tylko chodziliśmy ze sobą a nie mieszkaliśmy było ok, Ale teraz czuję jej ślad w każdym milimetrze tego mieszkania,. Wiem, że to ona je zaprojektowała, wybrała kolory, meble (kiedyś jego koleżanka się wygadała). Poza tym jeszcze jedna rzecz :( zauważyłam w profilu, że ona lubi bransoletki pandory. Dawała linki i je komentowała. Przed walentynkami zauważyłam w jego rzeczach paragon zakupu takiej bransoletki, Myślałam, że to dla mnie jednak jej nie dostalam :(

Gość Przestan byc naiwna :)
Ostatni twoj post wyjasnia wszystko - on ma cie tylko do rucha.nia, sorry.

Gość hyiop
No to juz wiesz dla kogo byla ta bransoletka , chyba jest wystarczajaco jasne kogo on naprawde kocha .

Gość były prawiczek
bo niestety ,ale złe kobiety pozostawiają w naszych męskich sercach sporą rysę ..jakiś niedosyt , żal , niespełnienie ...jak to była jego pierwsza miłość to się mu nie dziwię ..ja mam podobnie choć obecnie jestem sam do do byłej czuję pewien sentyment , śni mi się po nocach ,a też to zła kobieta była ...,ale jakieś emocje są dalej we mnie ...no ,ale ja się z nią nie kontaktuje w ogóle bo bym się męczył tylko bo to taka mała modliszka była ,a też bardzo ładna , zgrabna i powabna ...eh

Gość eveeeffeeee
Wczoraj zapytałam się chłopaka co ma znaczyć ten paragon? Gdzie niby ta bransoletka? Czemu ma zdjęcia swojej byłej. Zrobiłam mu awanturę ! a on wyjął tą bransoletkę i dał mi mówiąc, że to miał być prezent dla mnie. I ze o tamtej wcale nie mysli. Te foty nic nie znacza itd itp. No fakt / Pod koniec tego miesiaca mam urodziny ale on bransoletke kupil w styczniu. Moze ona miala byc na poczatku przeznaczona dla niej>????