Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooomi

Pomocy! Czy to ciaza?

Polecane posty

Gość Dooomi

Witam! Bardzo chce sie poradzic kobietek, ktore juz cos na ten temat wiedza... Zrobilam dzisiaj test ciazowy ktory wyszedl negatywnie (PINK test) jednak dokuczaja mi wszystkie dolegliwosci ciazowe... bole podbrzusza ktore czasem sa bardzo bolesne, bialy lepki sluz, czeste odbijanie, zaparcia, raz zdarzyly mi sie wymioty, goraczka utrzymujaca sie drugi tydz., sennosc ale nie codziennie, czeste oddawanie moczu i wstret do piwa... Czy test mogl sie pomylic? Co o tym myslicie?

Gość ja swojej bym kupiła
kolejna idiotka, kolejny debilny temat

słyszalas o beta Hcg i o ginekologu ?

Gość Dooomi
Jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to po co sie udzielasz

Gość Dooomi
Tak, slyszalam. jutro ide na badanie krwi, ale strach mnie juz przerasta... dlatego probuje dowiedziec sie czegos na ten temat...

a czy ty z dębu spadlas ??/ czy tu jakas wrozka siedzi co ci powie ze w ciazy jestes ??

Gość isia27
a ile ci się spóznia @?

Gość jestes juz po terminie
@ ? moze za wczesnie test wykonalas?

Gość isia27
a ile ci się spóznia @?

Gość Dooomi
Po prostu chcialam sie dowiedziec czy test ciazowy sie pomylil a np. moga byc to dolegliwosci jakiejs choroby... Czy zdarzala sie juz tak jakims kobietka

Gość isia27
ja swojej przestań się dziewczyny czepiać, chcę się poradzić i tyle a ty ją obrażasz po to siedzisz na forum? żeby ludzi obrażać?

Gość Dooomi
ok miesiaca temu mialam miesiaczke ale bardzooo skapa... powolutku zaczelam sie martwic... dni plodnych nie zauwazylam... moze 5 dniu cyklu mierzylam tempke 37,2 i tak dalej ok 37... miesiaczke nie wiem kiedy dostane bo mam nieregularna ale podejrzewam ze powinna przyjsc na dnich jezeli wgl przyjdzie

Gość Dooomi
Dzieki isia27 takich jak Ty powinno byc wiecej na forum

ile dziennie jest takich tematow ?? ile masz lat 15 ze nie wiesz co masz robic ?? test, badanie krwi, do lekarza. inaczej sie nie dowiesz. objawy to drugorzędna rzecz, mogą wskazywac na wszystko.

Gość Dooomi
wyobraź sobie, że nie mam 15 lat... tak właśnie zrobiłam test a jutro badania... A może Ty jesteś facetem skoro nie umiesz się postawić w mojej sytuacji i zrozumieć moja niecierpliwość...

Gość Dooomi
nikt nie pomoże...

nie nikt nie pomoze bo to juz ktorys z kolei temat dzisiaj:) chcialas sie grzmocic to badz przygotowana na konsekwencje:)

Test mógł się pomylić, ale.. u mnie objawy o których piszesz zwiastują nadejście @.. tym razem jest inaczej i zamiast kupować test umówiłam się na jutro na wizytę u gina żeby dostać skierowanie na betę i się na nic nie nastawiam. Tydzień po owulacji i stosunku dostałam plamienia brązowego, które trwało 5 dni. Ani kapki krwi. Koleżanka miała identycznie i dowiedziała się że jest w ciąży z tą różnicą że to plamienie u niej trwało 3 dni. Każda z nas jest inna, dziewczyny na forum nie są wróżkami i żadna nie powie Ci czy to jest ciąża na 100%. W momencie kiedy zaczęły się u mnie takie objawy jak u Ciebie i co miesiąc cieszyłam się że może zaszłam (bo bardzo byśmy tego chcieli) po 4 miesiącach dowiedziałam się mam poważne zapalenie. Wyleczyłam i teraz kolejna niespodzianka.. ciekawa jestem co tym razem :) i przyjmuje to już z uśmiechem na twarzy bo tracę nadzieje i siłe. Pozdrawiam wszystkie Panie ;)

Gość Dooomi
zxcasd a czego to bylo zapalenie jezeli moge wiedziec?

wycinek miałam z pochwy pobierany do cytologii więc raczej tego.. po prostu powiedziała mi ginekolożka że mam bardzo powazne zapalenie. Później musiałam cytologię powtarzać bo miałam podejrzenia o nowotwór. Ale odpukać jest już ponoć ok. Z tym że dodatkowo kompletnie rozregulował się okres.. przez te 4 miesiące spóźniał mi się po 10 dni.. 14 dni.. więc dostawałam szału.. kupowałam po ileś testów ciążowych, niepotrzebnie kasę wywaliłam.. :/ teraz podchodzę to tego z zimną krwią.. co będzie to będzie.. nerwy nic nie dadzą.. a że betę w przychodni mam za free to po co na testy wydawać kase.. :P

Gość Shineonme
boze alle wy jestescie nie mili pierdoleni zawistni polacy ... kazda madra kurwa A ile zrobilas testow ?

Gość Shineonme
boze normalnie ja tego nie rozumiem pisze dziewczyna potrzbeuje pomocy a ludzie jeszcze ja beda oceniac , ze nogi rozchywala a kurwa ktora z nas seksu nie uprawia ... to jest jej sprawa normalnie nie mam po prostu sily ... rzygam tym ... a pozniej sami publikuja posty i licza na pomoc ; o wrrrrrrrrrrr ...

bo test najlepiej robić najwcześniej w dniu spodziewanej @, mojej koleżance jak była w 3 tygodniu nic nie pokazywał.. jak poszła do gina tydz później dowiedziała się że jest w 4 tygodniu.. robiła 3 testy i żaden nic..

Shineonme zgadzam się z Tobą.. ale niestety nikt tego nie zmieni że chamstwo się szerzy.. Bo wszystkie takie mądre... żal.pl OLAĆ JE I TE CH* WPISY ;)

Gość Shineonme
no niestety testy tez czasem sie myla :( chociaz we wczesnej ciazy az takie objawy ? ja jestem w 2 miesiacu a nie mam zadnych objawow oprocz tego ze w ogole nie mam aptetytu najlepiej ginekolog albo czekanie na miesiaczke :(

Gość Shineonme
ja nie rozumiem tego to forum jest po to zeby ludzi sie radzic ... a ktos pisze tutaj potrzebuje pomocy , niewinna dziewczyna co na oczy jej nie widzialysmy. a ktos ja bedzie oceniac ... przeciez to jest chore ... a jak ma 30 lat ? to co nie miala prawa seksu uprawiac? boze to jej sprawa normalnie alle mam nerwy :D ciesze sie, ze ktos jest ze mna ... jak tu ludziom ufac?

Gość Dooomi
Przepraszam, że nie odp ale chwilowo bylam zajęta... Bardzo mi miło, że ktos próbuje mi pomoc a nie tylko krytykowac :* ja zrobilam tylko jeden test... jakies trzy tyg temu bylam u lekrza ktory stwierdzil ze bole brzucha i czeste oddawanie moczu to infekcja drog moczowych ale antybiotyki mi nie pomogly a poza tym nie odczuwalam bolu przy oddawaniu moczu, nic zadnego bolu, zadnego pieczenia

Gość Dooomi
zxcasd i Shineonme milo ze jestescie:)

Gość Dooomi
a i tez mi sie wydaje ze na takie objawy to troche wczesnie...