Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dooomi

Pomocy! Czy to ciaza?

Polecane posty

to jak jeden to nic nie wiadomo.. testy się mylą jak widać.. dlatego ich nie lubię :) ostatnio z koleżanką debatowałam że najfajniej by było jakby każda miała te same objawy i w dodatku jeszcze wiedziała że to jest to :P no ale tak się nie da.. gdybym wczesniej nie miała żadnych problemów to bym teraz pewnie się cieszyła że jestem w ciaży, a tak to jestem na 100% pewna że mam problemy z hormonami :) aczkolwiek wcale się nie obraże :P za parę dni będzie wiadomo.. i u Ciebie i u mnie więc dawaj znać co się dzieje :)

Gość Shineonme
to lec teraz postaraj sie zrobic kolejny ! ja zrobilam 4 zanim uwierzylam xD a kiedy mialas miesiaczke ? , najkepiej zrobic w dzien spodziewanej @ albo dzien po . ja robilam 2 dni przed :D alle wyszlo. Jestem strasznie ciekawa :)! a chcesz byc , czy to raczej Twoje obawy ?

Gość Dooomi
ok ja trzymam za Ciebie kciuki :) i tez daj znac :) wiesz ja juz dwa razy mialam podejrzenie ze moge byc w ciazy ale nigdy takich objawow, najbardziej sie boje ze to jakas chroba ktora moze wplynac na moja plodnosc

Gość Shineonme
no wlasnie napiszcie jak u Was wyglada sprawa :*! dodam temat do ulubionych i bede czekac !

Gość Shineonme
ja czasami jak wmawialam sobie ciaze to tez wymiotowalam , ze stresu nawet brzuch mialam duzy nawet nie wiesz ile wyobraznia potrafi zrobic ... ja bym nie wytrzymala , jakbym zrobila jeden test :D ! trzymam kciuki ; *

Gość Dooomi
Korci mnie żeby iść po test, ale może lepiej jak poczekam do jutra ;) Jutro mam badania... Na pewno nie bylo to planowane i tez nie jest to dobry czas na dziecko ale jezeli juz bedzie to przeciez nie bede plakac :) A Twoj dzidzius planowany? :) i jak znosisz poczatki ciazy? :)

Gość isia27
a ja znowu czekam na @ już prawie 2 tygodnie miałam dostać 22 lutego i nic ani widu ani słychu:) testy wychodzą mi różnie z jasną kreską drugą albo negatywne byłam u lekarza ale mówił że nic nie widać i dostałam luteine na wywołanie pierwszy raz tak mam,jak nie dostane przez dwa tygodnie to mam zrobić znowu test ale do przyszłej soboty to ja chyba osiwieje hehe,doomi będziemy razem czekać na @ o ile się pojawi:)

Gość Dooomi
wiesz ja raz wymiotowalam ale na wymioty zbira mi sie praktycznie codziennie od kilku dni i te ciagle odbijanie... czy zjem cos czy nie ;/

Gość Dooomi
Dzieki :) A rozumiem, że Ty chcesz dzidziusia :) Czyli trzymam kciuki i daj znac :) mysle ze jak tak dlugo nie ma @ to pewnie cos z tego bedzie ;D oby :)

Ja to bym tak chciałaaaa... :D masakra! Ale do tej pory nici ze starań :( teraz poszliśmy na żywioł i nie myśleliśmy i tak właśnie robimy.. jak będzie to będzie.. a tak to niestety co chwilę badania i tak od pół roku.. :/ byłam u 3 lekarzy i dopiero ostatni coś wykrył i mnie leczy. Trzymajcie kciuki dziewczyny.. mimo że straciłam nadzieję, że to ciąża to trzymajcie kciuki żeby to nie było nic poważnego.. bo ja już sił nie mam..

Gość Dooomi
Na pewno nie bedzie :) jak bylo zle to przeciez teraz musi byc dobrze a jak nie teraz to moze w przyszlym miesiacy...

isia wiem co czujesz.. mi tak przez 4 miechy sie spóźniał.. o czym pisałam wcześniej.. :/ niestety to było tylko zapalenie :(

Objawy zarówna dla ciazy jak i dla miesiaczki (zwłaszcza kiedy kobieta ma "na sumieniu" "ryzykowny" seks ;) )

Gość Dooomi
nie napisalam tego ze bol podbrzusza jest inny niz na miesiaczke... raz kluje mnie jajnik po prawej raz polewej czassem cale podbrzusze boli nawet czuje bol w pachwinach ale to juz rzadziej

Gość isia27
ja czekam już na dzidzie prawie 5 lat ale nic nie wychodziło pózniej miałam udrożnianie jajowodów i zaszłam w ciąże ale w 4,5 tygodnia poroniłam i teraz czekamy z moim znowu na dobre weści

Gość isia27
doomi ja też tak mam z tym bólami w jajnikach o brzucha czasami tak mnie boli jak na @ już myśle że jest a tu nic czysto

Gość Shineonme
Ja Wam zycze pieknych dzieciaczkow , najlepiej nie myslec o tym bo tak to kobita moze sie zablokowac :( po prostu probowac, !

Gość Dooomi
Rozumiem, to pewnie test ciazowy sie nie pomylil... ale jak nie ciaza to jakas choroba... bardzo sie martwie jaka...

Gość isia27
doomi a tobie sie spóznia czy jestes przed @

Gość Dooomi
Jestem przed... chociaz sama nie wiem bo @ mam bardzo nieregularne a miesiac temu mialam @ ktora zwrocila szczegolnie moja uwage bo byla skapa...

Gość isia27
to może poczekaj jeszcze kolka dni i powtórz test

Gość isia27
sorki kilka dni

nie było mnie chwilkę, ja mam 27.. zatem jutro razem krew oddajemy hehe ciekawe co będzie :) teraz będę sie upierać przy badaniach hormonalnych.. czy jest ok.. bo nie wiem.

Gość Dooomi
Pytalam o wiek, bo wiesz jakbys miala jakies 38 lat to inna sprawa, ale jestes taka mlodziutka wiec na pewno doczekasz sie upragnionej fasolki ;) Miejmy nadzieje, ze jutrzejsze badania to wykarza ;)

Ja już po wizycie u gina, wszystko ok, cytologia ok, a z tymi plamieniami powiedziała że to może być ciąża, bo zarodek mógł się zagnieżdżać, ale poczekamy jeszcze na @. Niestety nie dostałam skierowania na betkę :( no nic.. chwilkę jeszcze poczekam i zrobię test z ciekawości :P Dooomi a Ty jak tam?

noo to pewnie bedzie dzidzia ;D ja dzisiaj oddalam krew do badania dopiero jutro mam isc po wyniki :/ dluzy mi sie ten czas Nowy nick :P

ale już jutro będziesz wiedziała :D a ja? mam czekać do czwartku i jak nie przyjdzie @ to test zrobić.. jeszcze mi teraz zaczęło burkać na dole tak jak na okres i cały czas się boje że odstanę.. :/ eh... jak coś est to jest i nie ucieknie.. a jak nie ma no to nie ma.. najważniejsze że cytologia ok :)

no pewnie ;) zdrowie najwazniejsze i jak jest to i dzieciatko w koncu bedzie ;D No tak masz racje ja juz jutro wszystkiego sie dowiem, chociaz nie wiadomo bo jezeli to jakas choroba ktora mozna wykryc tylko przez usg Ale Tobie rzeczywiscie wspolczuje jeden dzien wiecej to niby nie tak dlugo, ale jak sie na cos czeka to wiecznosc :)

dokładnie :D co będzie to będzie ;) Jak coś to dawaj znaka jak się sytuacja ma u Ciebie :) Ja może zrobię jutro z rańca test.. a jak nie dostanę to powtórzę za tydzień.. albo pójdę na betę, bo nie chciała mi dać skierowania przed terminem @.. :/

Zrob jutro :) Moze dla pewnosci dwa, bo sama wiesz ja zrobilam jeden i w sumie to sama nie wiem co mam o tym myslec :) Bo objawy sa ale teraz przechodzi mi przez glowe takie dziwne przeczucie, ze jezeli test byl negatywny to pewnie objawy jakiejs choroby, ktore sa podobne do objawow ciazy :)