dziewczyna18 0 Napisano Marzec 5, 2012 Nawet na zwykłą kontrolę chodzę do polikliniki, gdzie są studenci. Czasami się zastanawiam czy tylko ja mam takie odchylenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Marzec 5, 2012 też tak mam szczególnie jak widzę że podobam się lekarzowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niklta 0 Napisano Marzec 5, 2012 też tak mam szczególnie jak widzę że podobam się lekarzowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 uni 0 Napisano Marzec 5, 2012 Z całą pewnością nie tylko Ty! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiele kobiet za granica Napisano Marzec 5, 2012 przyznaje sie, ze takie badania sprawiaja im przyjemnosc. polki dosyc niechetnie o tym mowia (pisza) nawet anonimowo. wydaje mi sie, ze wstydza sie przed samymi soba, ze takie cos moze sprawiac przyjemnosc. badanie badaniem jednak to co robi lekarz robi tez maz/partner w sypialni (mowie o wkladaniu palcow do pochwy). to tak jakby facetowi u urologa lekarka musiala wziasc penisa do buzi zeby wszystko wybadac. mimo iz bylaby to procedura medyczna nadal mogloby to sprawiac przyjemnosc i nie ma sie czego wstydzic. panie ktorym takie badania NIE SPRAWIAJA prosze o powstrzymanie sie od komentarzy gdyz WAS ten topik nie dotyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 A usg transvaginalne to już w ogóle... :p Żałuję, że ten aparat nie jest odrobinę grubszy i że badanie tak krótko trwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 uni 0 Napisano Marzec 6, 2012 Perwersja -----> No i nie wibruje.... ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tojatojatojasne Napisano Marzec 6, 2012 A to nie jest czasem kwestia tego, że badanie przeprowadza mężczyzna? Bo ja chodzę do kobiety. I o ile badania nie są bolesne ani mocno niekomfortowe, tak przyjemności z tego zero. A usg całe szczęście, że trwa tylko chwilę, bo jak dla mnie jest gorsze nawet od badania z wziernikiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bywalec1 uni 0 Napisano Marzec 6, 2012 Oczywiście! :D w wizycie u ginki-kobiety - jak się wyrażiła niegdyś moja kafeteryjna znajoma - "nie ma tej magii" :D Cokolwiek to sformułowanie oznacza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 6, 2012 Na zwykłe badanie chodzę do kobiety. A usg ostatnio wykonywał mi mężczyzna, wiek-ok. 60 lat, siwy, gruby (bardzo) i z wąsami. Może mam specyficzny gust , ale on mi się nie podobał. To jest po prostu czysta fizyczna przyjemność płynąca z penetracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach