Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciak

GÓRALKI

Polecane posty

Gość studenciak

Jestem na IV r. studiów /Kraków/. Mam w grupie góralkę z Zakopanego. Bardzo ładna dziewczyna. Długie czarne włosy-zawsze zaplecione w warkocz. Na egzaminy przychodzi w stroju góralskim. Wykładowcy ją lubią, zwłąszcza ci na ćwiczeniach. Bardzo aktywna jest i w ogóle się podoba. Ostatnio zaprosiłem ją kilka razy na małe spotkanie w studenckiej knajpie. Pogadaliśmy trochę. Bardzo mi się podoba. Tak myślę, czy związek z góralką miałby sens? Ja jestem z Tarnowa. O kobietach z Podhala słyszałem trochę, że są twarde dla facetów, ale może to tylko takie gadanie? Jak myślicie spróbować, czy pozostać na etapie koleżeństwa?

Gość wróciłaś jusz???
pewnie, próbuj bedziesz miał babke z charakterem:) góralki też bardzo cenią tradycję i dla chłopa wiele zrobią jak będziesz dla niej dobry :)

Gość studenciak
Nooo, tego charakteru to się nieco obawiam:) Nie wiem jak jest w normalnym życiu na codzień. Tak na studiach, to bardzo sympatyczna i chętnie pomaga innym. Do tego powiedziałbym że jest wulkanem energii. Dla niej nie ma spraw nie do załatwienia. Nasze sekretarki to mają z nią czasem jazdy:) Bo na musi mieć wszystko czarno na białym, a nie "może". "trzeba sprawdzić" itp. Powiedziałbym, że nie lubi służbistów, a nasze panie w sekretariacie, to takie "regulaminowe".

Gość kkkkasiaa
sama jestem z podhala i powiem ci że nie różnimy sie bardzo od "miastowych" wszędzie są takie same dziewczyny, nie wierz w stereotypy

Gość Marcin_84
fajne są Góralki, bierz w ciemno.Uważaj tylko na szwagrów bo jak coś nie teges to ładnie Ci pape obtłuką

Gość Marcin_84
kocham janusza desznika

Gość studenciak
O tym twardym podejściu góralek do facetów to tylko słyszałem od innych. Nie wiem, jak jest naprawdę żyć pod jednym dachem z góralką. Jestem spokojnym gościem, nie mam żadnych nałogów i ogólnie lubię też takie poukładane życie. Związek z kobietą z Podhala mógłby być trochę burzliwy:)

Gość studenciak
do Marcin84 O co chodzi z tymi szwagrami? Wiem, że ona ma rodzeństwo brata i siostrę (starszą). Co mogliby mi zrobić? Możesz trochę jaśniej?

Gość krakowianinnn
Nie warto, są paskudne na potęgę, oczywiście nie wszystkie

Gość tap Futrabl
nie bąć pyta i nie pytaj się o takie rzeczy! Podoba ci się dziewczyna to działaj, przy odrobinie szczęścia będzie dobrze ;)

Gość zenek2535325
Długie czarne włosy ... to nie góralka :D

Gość gośćt4yt
Jesteśmy producentem tradycyjnych pantofli. Wszystkie nasze produkty wykonywane są przy użyciu naturalnych materiałów. Przekonaj się sam o jakości naszych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/

Gość oip34
Jesteśmy producentem tradycyjnych pantofli. Wszystkie nasze produkty wykonywane są przy użyciu naturalnych materiałów. Przekonaj się sam o jakości naszych pantofli. http://pantofle-goralskie.pl/