Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekka, zwiewna, wiosenna

Dieta lekka zwiewna wiosenna

Polecane posty

Opiera sie na kapuście pekińskiej, jest mojego skromnnego autorstwa. Przetestowana, działa. Jest to bardzo okrojona weesja diety South Beach. Polega na jedzeniu dwa razy dziennie sałatki z kapusty pekińskiej. Wrzucamy do niej praktycznie co nam sie podoba - u mnie główne składniki to pomidory, oliwki, ser mozarella, feta, twaróg chudy, tuńczyk, kotleciki sojowe w kawałeczkach, czasem troszke sera żółtego, różne warzywa gotowane. CHodzi o to, żeby było ciekawie, każdego dnia wrzucamy co innego. I dodajemy sporo przypraw takich jak bazylia, oregano i ja uwielbiam posypac czosnkiem w proszku :) Raz dodajemy oliwy raz jogurt naturalny. OCzywiście nie jemy pieczywa, możemy posypywac sałatkę otrębami. Na śniadanie najlepiej jakiś jogurt naturalny i owoce, najlepiej jabłka. Dieta może nie jest najprostsza, ale daje efekty i jest bardzo zdrowa. Jak ktoś ma ochote na słodycze to polecam kakao, bez cuukru oczywiście - pachnie jak czekolada i syci. Kto sie dołącza?

Gość poiaksm
i przyjemna

Gość jkmnjkjk
ile masz lat?

24 Stosowałam ją już w czerwcu zeszłego roku i schudłam 5kg w dwa tygodnie. Naprawde działa i dobrze sie na niej czuje, nie chodze głodna a stan cery i włosów bardzo sie poprawia. Kapusta czyni cuda naprawde.

kapusta to jest tylko podstawa i codziennie można pryrządzac ją na różne sposoby i naprawdę inaczej smakuje.