Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wtwtwtwuuuu

Jak to jest wynajmowac pokoj?

Polecane posty

Gość wtwtwtwuuuu

I miec wspollokatorow?Chodzi mi glownie o wasza opinie,jak wam sie tak mieszka?Sa jakies problemy etc?

Gość wtwtwtwuuuu
Podnosze:)

Gość ijuhgfds
to jak mieszkanie w hotelu tak jakby... zalezy jacy ludzie, jak sie dogadacie to bedzie ci sie fajnie mieszkalo. a jak nie beda ci pasowac to piekło bedziesz miec..

Gość wtwtwtwuuuu
No wlasnie tego piekla sie obawiam,tym bardziej,ze umowe podpisuje sie na minimalny okres kilku miesiecy:-(a jak to u was jest?

Gość hahahahaha5555555555555555
ja to wspominam jako koszmar pomimo tego ze lubiłam swoje współlokatorki zero intymności, niezależności bleeeeeee za to na studiach zaocznych gdzie tylko w przez dwa dni mieszkałam w kupie ludzi, było zajebiście, bo krótko,intensywnie i cholernie śmiesznie i super ekipa

po paru latach już to nie bawi, chce się uciec ''na swoje''. to prawda, że zależy od ludzi, ale nieczęsto na mieszkaniu panuje 100% harmonia. ja swojej ''milusińskiej'' mam dość. :o a problemów jest cała masa. wybacz, ale za dużo opisywania przytaczając przygody własne jak i znajomych.

Gość wtwtwtwuuuu
Ja na początek chciałabym tak na okolo 4 miesiace,ale sama nie wiem,boje sie,ze na poczatku bedzie ok a potem cos sie odwidzi wspollokatorce i czar prysnie:O

Gość wtwtwtwuuuu
I oczywiscie chce swoj pokoj,nie pokoj z wspollokatorka,najlepiej mieszkanie 2os. i tylko my we dwie bo widze ze mnostwo tego typu ogloszen a i ceny niezbyt wygorowane.

a ja sie nie zgdzoze ze to jak w hotelu. mieszkalam jakis czas z innymi ludzmi..zylismy i zyjemy do tej pory jak rodzina mimo ze kazde ma juz swoj dom.zalezy na jakich wspolokatorow sie trafi

zależy w jakim mieście szukasz. W dużym, gdzie jest wielu studentów, ceny są kosmiczne i czasem przyprawiają o zawrót głowy. Jeśli będziesz miała swój własny pokój to myślę, że będzie ok lub jako tako, nawet jeśli nie dogadasz się z drugą osobą. Nie bój się, lokal można zmienić o ile nie podpisało się umowy. Choć odważny zwieje mając nawet umowę, która de facto jest o kant d :P

ja u siebie też nie czuję się jak w hotelu. Mam swoje miejsce, swój kąt, swoje rzeczy, więc absolutnie nie traktuję mieszkania jak hotelu. Jednakże współlokatorek za cudnych nie mam. Bywało lepiej :P To prawda, musi trafić swój na swego.