Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nebula

problem- letnie zycie

Polecane posty

Gość nebula
z poludnia Polski

Gość nebula
inaczej: co moze robic czlowiek uczacy sie, nie taki ciagle splukany, ale majacy tak sobie ot nawet ok "pensyjke". imprezy?... sporty...? kurcze... czy oze podejscie jakies nowe, zeby zycie cieszylo 10000 rozrywek, coraz to nowe? moze tego mi wlasnie brakuje.

Gość były prawiczek
no nawet sport ..czy coraz lepsza kondycja nie daje szczęścia ? bo mi np tak ...każdy mały sukcesik który sami sobie wypracujemy daje szczęście , tak samo jak przebywanie z pozytywnymi ludźmi i dzielenie się sobą z nimi ,a nie tylko branie. ja czuję sie szczesliwy jak sie komus spodoba jakis mój pomysł czy prezent , czy spedzony wspólnie czas.

Gość nebula
dobrze piszesz... wychodzi na to, ze trzeba sie bardzo starac, i to ciagle- w pogoni za ta pelna zycia

Gość Aliceeee
Najlepiej mają ludzie energiczni i włóczędzy. Tacy, co w lato objadą bez pieniędzy pół Europy, tacy, którzy na wakacjach w górach kpią z hotelów i pensjonatów i śpią w namiotach. Tacy, którzy w zimie brodzą po pas w śniegu, byleby dojść do samego serca lasu. Ogólnie wyjazdy sprawiają, że ludzie mają więcej energii, a w te szare dni wypełnione nauką, wspominają, wracają w odwiedzone miejsca. A jeśli chodzi o poranki... Nienawidzę tych ciemnych, zachmurzonych dni. Wolę się budzić z słońcem na twarzy, bo mam dzięki temu siłę do brania życia pełnymi garściami.

Gość na mnie tez najlepiej dzialaja
wyjazdy, odrywaja od codziennosci i potrafia naladowac pozytywnie nadlugo

Gość tak myślę.........
Popłyń na morze:) albo idź w góry, jak jesteś z południa... nie masz za dużo pieniędzy? a może jakiś wolontariat? Dużo jest pomysłów... a na juwenaliach skocz na bungee:)