Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolcia102

SPACERÓWKA

Polecane posty

Gość Karolcia102

Witam Chciałbym zakupić spacerówkę parasolkę, szukam czegoś taniego lekkiego, a przede wszystkim wygodnego dla dziecka. Spacerówkę tą będę używała sporadycznie np: na zakupy, lub na dalszy wyjazd. Mam fajną wygodną spacerówkę którą używam na codzień, ale niestety zajmuje mi prawie cały bagażnik w aucie. Dlatego potrzebuję czegoś małego. Jeśli macie jakieś propozycję to bardzo proszę o propozycje.... Dodam że widziałam coś takiego http://allegro.pl/ang-wozek-spacerowka-parasolka-folia-ocieplacz-i2155473546.html ale sama nie wiem...

Gość Karolcia102
Hello nikt nie ma zamiaru kupić wózka? Proszę pomóżcie...

Gość eeeeemily
jeśli chodzi o spacerówkę składającą się do małych rozmiarów ,a przy tym wygodną w prowadzeniu i ogólnie fajną to polecam Mutsy spider, ja taką mam, na jakieś krótsze wyjścia sklepy itd, ogólnie nadaje się po mieście, w terenie gorzej. Ale bardzo lekka i zwrotna. Składa się w kostkę wejdzie wszedzie nawet na podłogę miedzy siedzeniami.

Gość Karolcia102
No powiem szczerze, że spacerówka jest super, zrobiła na mnie pozytywne wrażenie, super się składa, ale ta cena niestety nie na moją kieszeń bynajmniej narazie :) ale bardzo dziękuję za propozycję. Bardzo proszę o następne komentarze.

Gość Karolcia102
Bardzo prosze o Waszą pomoc a może ktoś chce sprzedać spacerówkę w dardzo bobrym stanie?

Gość kkkkkkk
taka spacerowka duzo kosztowala nie bedzie.

Gość kkkkkkk
ta na zdjeciu to za duza. poszukam ci w internecie i wysle link.

Gość Karolcia102
kkkkkkk dzięki, mam nadziję że znajdziesz coś fajnego, bo ja niestety się nie oriętuję, a fajnie żeby była bezawaryjna :)

Gość Karolcia102
O właśnie berdziej o coś takiego mi chodzi, tylko z daszkiem żeby była, aha i zeby można było w polce kupić hehehe.WIdzę że ta zagraniczna spacerówka.? Fajna jest, mała zgrabna.

Gość Karolcia102
Tak widziałam też tą z daszkiem, ale kupiłaś ją w polsce?

Gość kkkkkkk
dla mnie najczesciej sluzy kiedy: jade do lekarza, od miejsca zaparkowania samochodu do lekarza musze przejsc czasami 300m. albo chodzenie po centrum handlowym, albo wyjazd na rynek po warzywa itp.

Gość bchdueue
Ja mam przywieznioną z pl spacerówkę X lander i jestem zadowolona. Jest lekka (6kg) wygodna i dobrze się prowadzi oraz ma daszek.

Gość bchdueue
X lander xs - tak brzmi nazwa modelu.

Gość do autorki///...
bynajmniej to nie przynajmniej!!! tępa krowo!! uzywasz slow ktorych znaczenia nawet nie znasz!!!!

Gość andzia545
w tesco są bodajże takie za niecała stówke,ale nie polecam,strasznie małe,jestem niska a musiałam si etrochę schylać jak prowadziłam

Gość Karolcia102
do autorki///... Dzięki za pouczenie, ale te ostre słowa nie potrzebne. Zrozumiałabym bez tego.

Gość kkkkkkk
andza rzeczywiscie sa troche niskie.

Gość Karolcia102
Może ktoś jeszcze chciałby się wypowiedzieć?

Gość Natalia L.
A ja polecam Petite Star Zia+ . Niestety nie wiem ,czy w Pl da się je kupić, ale chyba tak. Jest leciutka -6kg, składa sie do niewielkich rozmiarów, ma regulowane oparcie, w razie jakby dziecku sie przysnęło głowa nie będzie bezwiednie wisieć, i ma podnóżek na całe nóżki ,więc się nie majtają przy mniejszym dziecku i przy spaniu też jest wygodniej , do tego ma koszyk na zakupy, niewielki, ale zawsze troszkę można wsadzić.... Moja córcia ma teraz 2 lata i ma jeszcze sporo miejsca w spacerówce ,więc nie siedzi jak sardynka w puszcze jak to jest przy tych spacerówkach typu parasolka. pozdrawiam Natalia

chyba powinnas szukac porad u osob ktore juz kupily a nie maja zamiar bo porady sa do....od takich osob ten wozek z linku moze i tani i lekki ale wyjedz z nim na polskie chodniki xlander mogę polecić i espiro active,jeden mam a drugi ma moja przyjaciółka i wg mnie oba są dobre i w szczególności mocne

Gość Karolcia102
Tak patrze, czytam i nadal nie wiem na co się zdecydować nie miałam pojęcia, że takie małe spacerówki tyle kosztują myślałam, że do 200 zł dam radę coś fajnego kupić a tu niestety....Jak chce się coś bardziej wytrzymałego to trzeba dołożyć.

Gość Karolcia102
??

Gość popjeans
polecam Lire3,koszt ok 450 zl jest identyczny jak Petit Zia Star:)

Gość popjeans
a jesli chodzi o ten z Twojego linku to wybacz ale moje dziecko ma solidniejszy wozek dla lali:D

Gość Xenias
Ja też jestem zainteresowana kupnem spacerówki również nie wiem, jaką wybrać, więc napewno będę czytać na bieżąco.

Gość Karolcia102
Podnoszę :)

Trafiłam na promocję Mamas&Papas, model Trip, kupiłam za 300 zł, jak dla mnie dobry wózeczek, tylko oparcia nie ma rozkładanego. Waży ok. 5 kg.