Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jazda byla niezla

dzis na ulicy widzialam jak na oko 3,5latka bila i bluzgala na matke

Polecane posty

Gość ale jazda byla niezla

nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac, probowalam skierowac wzrok gdzie indziej, bylo mi doslownie glupio, ale nie tylko mnie, ludzie naokolo ogladali sie i krecili glowami...szla sobie matka z kolezanka i wraz z nimi na oko 3,5letnia dziewczynka, ktora na znak protestu, bo jej mama zabawki nie kupila darla sie,piszczala w nieboglosy,walila ja plecaczkiem i rzucala takie slowa wciaz powtarzane: kurva,yebana,pyerdolona....autentycznie, nigdy w zyciu czegos podobnego nie widzialam...matka palila sie ze wstydu, widac, ze normalna,zadna patologia,fajnie ubrane wszystkie 3, a ta mala rozpieszczona dziewczynka robila taki cyrk na srodku chodnika...mi tez sie zdarzy przeklnac przy dziecku, ale w zyciu by mi takiego czegos nie zrobilo:o

Gość mamuśkaMałejZuzi
dziecko wszystko słyszy i koduje w głowie. Musiała te słowa słyszeć w domu. Bezstresowe wychowanie = antywychowanie. Z dzieckiem trzeba rozmawiać, tłumaczyć, nieraz wkoło to samo aż sobie ,,zakoduje". Trzeba być konsekwentnym, jak raz się powiedziało nie, to nie można łamać zasad. Dziecko ma w swojej naturze sprawdzanie nas na ile może sobie pozwolić i od nas zależy jakie będzie w przyszłości. To matce powinno być głupio, że dopuściła do takiej sytuacji, że dziecko wiedziało, że może sobie pozwolić na taką scenę.

co za głupia ta matka, jak nie potrafi klapsa dac i przede wszystkim być konsekwentną to niech ma. Zaraz córeczka podrośnie i ją będzie pałą biła po głowie, jak matka taka głupia to dobrze jej tak