Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

czy sa tu jakies mlode dziewczyny ;) ???

Polecane posty

Gość macieeejj
Czyli ze szukasz takiej z podstawowki, bo rozumiem, ze jestes w gimnazjum

Gość Ola z pdzedskola
ja jestem młoda dziewczynka buzia jak pan kce morzemy pogadać buzia

"nie ma jak to młodsza hmm liczę na rozmowę" to za starszą czy rówieśnicą nie masz o czym rozmawiać? :O

wiesz mylisz sie po prostu rownolatki i ja to dwa rozne poziomy ja na ten drugi skoczyc nie moge nie chce popelnic samobójstwa

"po prostu rownolatki i ja to dwa rozne poziomy" no właśnie, ty jestes an poziomie dzieciaka, sam przyznajesz 🖐️

skoro nie potrafisz czytac innych tzn ze nie potrafisz sluchac cos sobie wmawiasz i starasz mi sie wmoic ze jestem inteligetnym facetem na poziomie 15 latka :D prosze cie masz jakis kompleks

dajcie spokój,wszyscy sie tutaj kłócą...spokojnie...

no w koncu pojawila sie krawa wilczyca i jak :D juz nie wracasz o 3 nad ranem i nie pisujesz tych lzawych postow :D ??

Się o moje wracanie i pisywanie nie martw. Btw, jak to jest jak uda mi się (z mozolnym trudem oczywiście,) zgrabnie zażartować to nie uchodzę potem za dowcipną. A raz napisałam parę gorzkich rzeczy i któryś raz mi to wypominasz. W tym roku 42 kończę. A co?

A o czym chcesz konkretnie rozmawiać i czemu tylko z młodszą? Im kobieta starsza tym ma więcej do powiedzenia, ale niestety zwykle też więcej zrzędzi :P

a bo w mojej rodzinie to juz tak jest ze mezczyzni maja mladsza kobiete :D nie chce nic zmieniac dziadek mial mlodsza wujek mlodsza tata mlodsza :D o czym a o wszystkim mozna o zyciu

Tradycja że szukają młodej głupiej, bo z inteligentną kobietą, któa już trochę zna życie sobei nei pogadasz 🖐️

myslisz ze tak dobrze znasz życi tylko ci sie wydaje liznelas troche i juz woda sodowac ci odbija nie szukam głupiej nie bój sie :D takiej nie chce

kazda kobietA mówi mi cos innego ty fiku mikuu jestes jakims dziwnym wyjatkiem bo widzisz elokwencja to moje 2 imię