Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zly czlowiek

Co byście zrobiły jak by ktoś was porwał do domu publicznego za granicę?

Polecane posty

jakbyś mnie zobaczyl to bys nie był zadowolony :D no ale liczy sie postawa :classic_cool: a może w koncu spotkałabym ksiecia z bajki 😭 i bym od razu wiedziała czy jest obrzezany :classic_cool:

Gość MotherMonster.
Pani Czkawka - zaloz sobie konto na portalu erotycznym i tam zarabiaj. Lepiej tak niz zasuwac dla jakichs alfonsow nierobow :o

Gość mmLena07
no niestety, wystarczy obejrzeć jakiś dokumentalny film dot. tego problemu. Dziewczyny szprycuje się narkotykami, które otępiają i wywołują depresje, są grupowe gwałty, żeby złamać psychikę. Czasem wmawia się, że mają dług (bo za jakąś kwotę zostały kupione) i że jak go spłacą, to odejdą wolne. One w to niestety często wierzą, wierzą, że jest szansa, że to się skończy, mają ten cel. Oczywiście, gdy 'spłacą' dług, to są sprzedawane do innego burdelu, a tam od nowa muszą spłacać nowy. Te, które próbują uciec, często są brutalnie bite, a nawet zabijane, jako przestroga dla pozostałych. Moim zdaniem najlepszą szansą jest wyczaić odpowiedniego klienta, który może pomóc, zawiadomić policję itd. Trzeba tylko znać język, jak się jest w burdelu w obcym kraju. Dla mnie handel ludzmi, jest największą zbrodnią, jaką może popełnić człowiek, zaraz po pedofilii. Trzeba by takich karać odpowiednio, jako przestroga dla innych.

Gość Zly czlowiek
Mothermonster - tak jakby:classic_cool:

Gość MotherMonster.
Wgl to mnie smieszy ten caly biznes-burdel. Czemu normalnie nie otworza interesu i po ludzku nie poszukaja chetnych dziewczyn chcacych tak zarabiac? A nie przemoca,narkotykami itp wymuszac na kims zeby sprzedawal swoje cialo :o zalosne to bo chetnych na taki zarobek nie brakuje

no gdzie w internet wstawie i mnie kto jeszcze rozpozna :O zresztą nie mam własnego lokum, a tak przy rodzicach to bym sie wstydziła troche :classic_cool:

Gość kijciwoko
E tam, Pani Czkawka.. Tato by robił na ochroniarza a mama by dbała o dobrą atmosferę :P

Gość MotherMonster.
Pani Czkawka - przeciez np na odloty . pl mozesz wstawiac zdjecia z zaslonieta twarza ;)

Gość Jajacek***
Ja bym się pewnie cały czas ruchał,ale nie wiem,nie znam sie.

Gość ja bym zrovbila to co ktos
juz napisal 'Udawalabym chetna do wspolpracy i posluszna sucz...a potem przy pierwszej lepszej okazji zwialabym'