Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Całkiem ładna kobieta

Powiększenie biustu w prezencie na 18-tkę

Polecane posty

Gość Całkiem ładna kobieta

Chcę podarować mojej córce w prezencie na 18. urodziny operację powiększenia biustu. To wszystko dlatego, że moja córka ma za małe piersi. Wielokrotnie jej powtarzałam, że jej biust jest beznadziejny i że trzeba coś z tym zrobić, bo przynosi mi i całej rodzinie wstyd, jak wyjdzie na ulicę. A ona na to, że jest zadowolona ze swoich piersi i nie zamierza nic zmieniać. Nie chciała nosić nawet wkładek do biustonosza! Jak ona może robić taką przykrość własnej matce?! Dlatego zamierzam jej dać w prezencie na 18. urodziny operację plastyczną powiększenia biustu. Jak wiadomo, prezentów się nie oddaje, więc będzie MUSIAŁA przyjąć. Wreszcie moja córcia stanie się prawdziwą kobietą z prawdziwym biustem! Oprócz tego razem z mężem nakupujemy jej biustonoszy z większymi miskami oraz bluzeczek z bardzo dużymi dekoltami, tak żeby jej nowy biust prezentował się w pełni okazałości. Nie rozumiem tylko, dlaczego ona tego nie chce? Może powinnam z nią iść do psychiatry? Jak można nie chcieć dużych piersi? To przecież nienormalne! Kocham moją córkę i boję się o nią. Skoro ona nie chce o siebie zadbać, to ja to muszę zrobić. Jestem przecież jej matką, najbliższą osobą.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować