Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoj robaczek

Dostaniesz więcej tym Cię zaskoczę.

Polecane posty

Gość Twoj robaczek
no tak lepiej siedzieć z założonymi rękami albo lezec do góry brzuchem

Gość Na uczciwość chory
Czytam tak z uwagą tego topika i zauważam, że się już wkręcasz ;) Powiem Tobie szczerze, że jak zaraz nie skończysz to zaraz cała Kafeteria będzie miała z Ciebie bekę. Założę się, że zaraz znajdzie się ktoś kto będzie kręcił z Ciebie wałka. Opamiętaj się, jestem pewnie dużo starszy od Ciebie i już trochę przeżyłem. Stary, nie rozpisuj się czego Ty nie zrobisz, a czego nie, tylko weź się pozbieraj i zacznij działać. Kobiety nie lubią słuchać co będą miały, co się zmieni, one chcą to od razu widzieć i czuć, a nie słyszeć ciągłe zapewnienia. Takie są i tego nikt nie zmieni. Oczywiście z całym szacunkiem dla Kobiet, bo je bardzo cenię. Chciałbym umieć Tobie pomóc, ale i tak jeszcze niejeden raz dostaniesz po dupie od życia, chociaż tego akurat Tobie nie życzę. Pozbieraj się i idź do przodu, życie na Ciebie czeka... I już nie pisz, proszę... Działaj...

Gość dodupytemat
tak? a mi się włącza sygnał ostrzegawczy jak słysz dostaniesz więcej więcej niż kto??więcej, czyli co??? co chcesz kupić?? ile każesz sobie zapłacić za owo więcej??

Gość elenia
no nie ma nic za darmo

Gość luctus_ut_rhoncus
Nie chcę się powtarzać ale co do ujamuja to ma być?!