Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kouss

Pomocy

Polecane posty

Gość kouss

mam straszną załamke od kilu dni mąż ciagle i notoryczni z kims pisze.Kiedy podchodze do niego on przełancza strony internetowe żebym nie wiedziała z kim pisze, wylancza telefon bo były juz sygnałki zwłaszcza jak szedł na nocki.Mam chyba już załamke psychiczną bo cała sie trzese od środka i mam czarne myśli.Mam 2córki które są nieświadome co sie dzieje,ale jedna sie domyśla....W domu jest niemiła atmosfera chociaż musze pokazywać przed młodszą córką ze nic sie nie dzieje,bardzo mi jej szkoda.Moja teściowa to prze"wa cały czas buntuje mojego męża żeby robił mi na złość i sie do mnie odzywał sporadycznie,już jedno jego małżeństwo zniszczyła a teraz próbóje zniszczyc moje.Sama była cichodajką bo mi mąz opowiadał a teraz nie moge zrozumieć ja tej kobiety czemu sie wpie.'dala w moje małżeństwo........Jestem a moze byłam w zwiazku od 8 lat kochałam go bardzo i nie wim co zrobiłam nie tak, że on postępuje tak ze mną???????????? Musze sie wygadać bo dłużej chyba tego nie wytrzymam i będą cierpiały tylko moje dzieci ..........................

Gość Krupierskitsch
A dlaczego Ty z nim o tym nie porozmawiasz?

Może by tak zachować się jak dorosły człowiek i porozmawiać z nim? A gdy okaże się, że ważniejsza od rodziny będzie dla niego jest mamusia i jakieś ukrywane znajomości to kop w dupę i tyle. Bycia razem dla dzieci nei ma najmniejszego sensu

Gość kouss
On niechce ze mną rozmawiać mówi że bedzie pisał i dzwonił do kogo chce

Gość kouss
Moja starsza córka nie jest jego i on ma to w d'pie a młodszą powiedział że zostanie z nim ja jestem na bezrobociu ezpłatnym bo mu to odpowiadało bo miał wszystko podane i gotowe ,teraz nagle mu to przeszkadza

Gość kouss
W tej chwili tez zkims pisze i nie moge nawet sie odezwać bo jestem zastraszana i ucierpiały by tylko moje dzieci

Gość kouss
Widze że i tu na darmo pisze bo nikt mi nie potrafi pomóc dzięki