Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdo

Jaka jest roznica miedzy sliczna a ładną dziewczyną?

Polecane posty

Gość fkdo

..

że ładna jest ładna a śliczna jest śliczna :P tego nie da się konkretnie sprecyzować ;]

Gość fkdo
jakos na pewno sie da chocby przyblizyc:P no bo czesto mam ze od jednych slysze z naciskiem na sliczna od drugich na ladna... widze w ogole porownanie z innymi mam jak na nie mowia sliczna a do mnie ladna.. ci sami..

wiesz czasami te wyrazy używa się jako synonimy ;) wiele też zależy od ujęcia na zdjęciu :P a przybliżyć tego się nie da bo ładna i śliczna to pojęcia względne i zbliżone do siebie

róznica jest taka, że od ładnej leviatan bedzie miał szanse dostac z liscia, a od ślicznej nawet tego nie dostanie :classic_cool: 🖐️

Gość fkdo
no nie wiem mozliwe .. ej co wyscie sie na niego tak uwzieli/? levi musze zaspokoic swoja ciekawosc jak juz mam okazje:D o co chodzilo z ta afera ze Ty to nie Ty?

na kogo? podalam tylko przykład...akurat sie nawinął samiec, równie dobrze mógłby to być każdy inny przegraniec z tego forum :D

ładna jesteś jak ktoś mówi to takie oschłe, a śliczna to znaczy że tej konkretnej osobie się podobasz.

Gość ffdfdfdfdf
leviatan mam na ciebie chrapke, jestes moj rocznik wrr

a już wiem o co ci biega :D o profil na NK który znalazł Juliusz Cezar i fajnie by było jakby z tym profilem zgadzało się między innymi wykształcenie, a najlepiej jakbym w ogóle miał konto na NK (kiedy znalazł ten profil nie miałem już od jakieś 1,5 roku konta na NK) ;]

Gość fkdo
chodzilo o to ze jakas Twoja kolezanka tu weszla i niby Ty to dziewczyna :D a mnie wtedy na kafe nie bylo,jak wrocilam to za pozno juz bylo

Gość fkdo
aa :D spoko :P

Gość fkdo
szkoda:( czyli wychodzi na to,ze wiekszosci sie nie podobam :o:P