Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała oszukistka

Czy powinnam dążyć do poznania prawdy?

Polecane posty

A ściemniasz teraz? Bo powiem Ci, że nie gra mi dużo w Twoich wypowiedziach. Nic do tego nie mam, to forum i każdy pisze co chce, ale lubię mieć wrażenie, że pomagam w rozwiązywaniu realnych problemów.:)

Gość Mała oszukistka
Nie ściemniam. Jeśli masz dla mnie jakąś poradę, to uprzejmie o nią proszę :)

Gość MotherMonster.
A ja bym chciala wiedziec kto jest moim ojcem. A nie pomyslalas ze moze jestes dzieckiem porwanym z jakiejs rodziny bo twoja 'matka' nie mogla miec dzieci? I dlatego nic o ojcu nie wspomina? Moglas byc rowniez z gwaltu. Mam wujka ktory ozenil sie z taka jedna wredna baba ktora byla z nim dla kasy. Gdy wszystko wyszlo na jaw ona wyjechala do polski razem z corka i tyle ja na oczy zobaczyl. Przyjezdzal,kupowal dla corki wiele prezentow,ale matka go nie wpuszczala do mieszkania,prezenty wyrzucala...wiecznie udawala ze jej nie ma mimo zezwolenia sadu na widzenia z corka. Jego corka ma dzis jakies 12 lat,nowego tatuska...i tak wgl to nie wiem czy wie wogole o istnieniu swojego biologicznego bo ta matka zrobila jej sieczke z mozgu :o Ja bym na twoim miejscu przycisnela matke do muru.

Gość Mała oszukistka
MotherMonster, nie pomyślałam. I takiej prawdy wolałabym nie poznać.

Gość wielkim palantem musi być
twój mąż wspólczuję ci bo nawet do głowy ci nie przychodzi, że on traktuje cię przedmiotowo jeszcze wiele razy w zyciu przez tego palanta zapłaczesz idealna kopia popieprzonych starych powinnaś odbyć z nim jedną krótka rozmowę nie życzę sobie więcej rozmów a tym bardziej jakichkolwiek waszych działań koniec i kropka nie mam pojęcia dlaczego dotąd tego nie zrobiłaś