Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maggie83

Londyn-silownia w parku cos czego nie znacie

Polecane posty

Gość Maggie83

hej! chce Wam przedstawic nowa forme fitnessu a mianowicie Boot Camp, zajecia w parku cos typu cwiczenia wojskowe ale nikt nie krzyczy :) zajecia odbywaja sie 5 razy w tygodniu, 7 zajec w tym czasie. Chodze na te zajecia od kwietnia, trener jest bardzo dobry w tym co robi i zajecia odbywaja sie przy kazdej pogodzie. Nigdy wiecj nie wrocicie do silowni!! zajecia sa ciekawe i dostosowane indywidualnie w zaleznosci od formy uczestnika zajecia odywaja sie na Chiswick i w Windsorze, sprawdzcie strone www.gyminthepark.co.uk ilosc miejsc ograniczona! powolujac sie na mnie dostaniecie znizke na kazdy pakiet cwiczen , powiedzcie ze informacje macie od Maggie

Gość zaczarowany olowek1000
jaka nieudolna reklama:o

Ja sie wlasnie zapisalam na silownie,mam basenik sale z rowerkami, plus wszystkie klasy grupowe-aerobic,zumba i takie tam. za 32 funty na miesiac. Smieszy mnie troszke cena 90funtow,za cwiczenia na lace:D

Gość Maggie83
hej, ok wiem ze jest to popularne, 90 to cena za miesiac ale za 3 wychodzi duzo taniej, uzywamy duzo roznych sprzetow, miedzy innymi mamy sesje boksu, trener wie co robi, a ile razy idziecie na aerobik a instruktor ma gdzies jak robicie cwiczenia? ile razy wchodzicie na silownie i sie wam nie chce? ja sie czulam jak za kare, na silowni, teraz jest inaczej, jest darmowa lekcja probna, nikt tu kitu nie wciska

Gość bejbebejbe
no ja bylam raz na tym boot camp we wschodnim londynie, fajnie bylo, ale uwazam ze za drogo, ja chodz ena silownie za 35 funtow miesiecznie tez i mam wszytskie zajecia aerobiki, spin, step i inne takie do tego super trenerow i nei czuje sie zaniedbywana a instruktorow mamy swietnych, chodza po sali i sprawdzaja jak kto cwiczy i ewentualnie poprawiaja tak wiec ja jestem bardziej zadowolona z silowni niz z bieganai po parku i lace

Gość Maggie83
mieszkam w Londynie 7 lat, mialam karnety na niejeden leisure centre, wiem jak to wygladalo na moim przykladzie, szlam jak na skazanie, silownia mnie nudzi, zajecia aerobiki nie zawsze byly wtedy kiedy ja moglam isc, nikt tu nikogo nie zmusza, wiem ze cena jest wysoka ale warto, chodze tam prawie rok , przez cala zime byly zajecia, to jest cos co chce robic i chcialam sie z tym podzielic, dla tych ktorzy silowni nie lubia a chca cos ze soba zrobic milo i pozytecznie , talk jak napisalam wyzej, sa darmowe lekcje probne do niczego nie zobowiazuja, pomyslalam ze napisze tu bo nie ma tam zadnych polakow a jednoczenie moglabym poznac nowych ludzi ktorzy chcai lubia cwiczyc, pozdrawiam ;)

Gość Maggie83
bejbe kazdy woli to co lubi, ja wole park, nie jest to tylko bieganie, ale duzo innych cwiczen, wole to niz spoconych ludzi obok siebie i brudasow w przebieralniach i na basenie

Gość bejbebejbe
spoko, dobrze ze piszesz a my sie tez dzielimy naszym doswiadczeniem, ja nie neguje tych zajec, ale uwazam ze cena troche wygorowana,

Gość Maggie83
owszem jest drogo w porownaniu do miesiecznych karnetow w klubach,, tez na poczatku mnie to razilo, teraz place 160 za 3 miesiace, wiem ze to sporo, ale widze rezultaty i wiem ze warto. Jakby ktos sie decydowal to mam vouchery na 50 funtow kazdy znizki

Gość kiolo!
przestań już tak nieudolnie reklamować coś co po 1. nie jest żadną nowością, jak to napisałaś na początku, a po 2. są super kluby o wiele tańsze.

Gość Maggie83
kiolo nikt Cie nie zmusza przeciez... wyluzuj ;)

Gość nuska malaaaaa
ALE ZA CO TAKA WYSOKA CENA?? zA same cwiczenia z trenerem? na deszczu i na zimnie? to ma byc fajne i zdrowe ? pogoda w londynie nie jest najwspanialsza,zadza sie ze caly tydzien deszcz leje. Masz racje kazdy lubi co innego. ;)

Gość Maggie83
nuska, gosc ktory sie tym zajmuje, jest trenerem osobistym jego cena za godzine to 70 funtow, trenuje gosci z parlamentu m.in Ed Miliband, dla mnie kiedy zaczelam chodzic w kwietniu bylo nie do pomyslenia chodzic tam w zimie, deszczu itd, nawet niewesz jak poprawila mi sie kondycja, nie choruje, zmiany temperatur hartuja organizm, teraz jak mam cwiczyc w deszczu to zaden problem, bloto tez nie stanowi prblemu, ;))

Gość nuska malaaaaa
ale kogo to z kim on pracuje :D wez przestan. co ty chcesz ludziom wciskac? poprosze o dane tego trenra jak bys mogla ;) dla ciebie oczywiscie brawa za wytrwalosc, nie kazdy ma checi na extremalne warunki. aa osobistego trenera moge tez miec na mojej silce ;)i to za duzoo mniej. dalej nie napisalas co jest w tej ogoronej cenie..wiemy ze trener milbanda:D , co jeszcze??

Gość do usialalala
czy w tej anglii wszytsko musi kosztowac grosze w przeliczeniu na ich najnizsza pensje ;/ u nas w polsce to za taki pakiet to chyba z polowe wynagrodzenia by poszlo :P

dam sobie reke uciac, ze ona tam pracuje i dostaje prowizje za nowych klientow. Inaczej nie zachwalalaby tak tego :)

Gość Maggie83
Oj polaczki polaczki nie dziwne ze sie z nas Śmieją wszędzie z takim podejściem jak wy macie, pisałam to bo chciałam poznać kogoś kto lubi ćwiczyć, nie pracuje z Polakami ani nie mieszkam, chciałam poznać kogoś sensownego a ty ołówek jesteś bez ręki :)) bo ja tam nie pracuje

Polaczki? A ty to kto? Zalosna jestes. Wole byc bez reki (choc i tak uwazam, ze sciemniasz) niz wyzej srac niz dupe miec jak ty. Polaczko

Gość Maggie83
Napisałam post w jasnym celu, po co piszecie kto ile i gdzie płaci? Jest darmowa lekcja próbna, moZna sie przekonać o czym mówię, to wszytsko

Po to jest forum zeby pisac. Chyba jasno dano Ci do zrozumienia, ze nikt nie jest zainteresowany za takie pieniadze wymachiwac konczynami w parku czy to deszcz, snieg czy upal. I nie sadze zeby darmowa lekcja cos tu dala

Maggie83- napisalam ile place za silke tylko i wylacznie dla porownania!!! Roznica jest bradzo duza ,nie tylko w cenie. Oosbiscie nie dalabym w zyciu prawie 100 funtow tylko po to zeby pobiegac i pocwiczyc na lace.To moje zdanie :)

Gość na takie bootcamp
jest pelno voucherow na groupon itd. 90f to stanowczo za duzo. 19:03 [zgłoś do usunięcia] Maggie83 Oj polaczki polaczki nie dziwne ze sie z nas Śmieją wszędzie z takim podejściem jak wy macie, pisałam to bo chciałam poznać kogoś kto lubi ćwiczyć, nie pracuje z Polakami ani nie mieszkam, chciałam poznać kogoś sensownego a ty ołówek jesteś bez ręki bo ja tam nie pracuje peirwszy post: powolujac sie na mnie dostaniecie znizke na kazdy pakiet cwiczen , powiedzcie ze informacje macie od Maggie