Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soft&cream

PORÓD POZNAŃ- RASZEI

Polecane posty

Gość Kataline1111
To mój wpis z innego forum, ale myślę, że na temat :-)))) Ja rodziłam w szpitalu im. Raszei w grudniu 2010 i nie mam żadnych zastrzeżeń. Poród siłami natury. Sale porodowe - czyste i zadbane. Remont na odziale poporodowym oraz patologii ciąży zdawał się być zakończony. Miałam przyjemność leżeć kolejno na salach 3 i 2 osobowych - obydwie z własnymi łazienkami. Położne oraz lekarze - wykonywali swoją pracę sumiennie i kompetentnie. Opieka nad niemowlakiem - również brak zastrzeżeń.

Gość Kataline1111
PS. Oczywiście sale porodowe były 1 - osobowe i super wyposażone. Na stronie szpitala jest dużo zdjęć z odziału położniczego. Pozdrawiam.

Gość Kataline1111
Z mężem, chociaż ledwo zdążył. Poród rodzinny wtedy kosztował 50 PLN, on nie miał drobnych i musiał biec do jakiegoś monopolowego na Poznańską, żeby rozmienić, bo nie chciała pani się zgodzić na zostawienie 100PLN albo rozmianę po fakcie. Ja miałam poród ekspresowy - przyjazd ok 21.00, mały wyszedł o 22.30, więc nie skorzystałam z tych wszystkich bajerów, jak piłka, drabinki, kąpiel, etc... Ale szpital ogólnie polecam. Ponownie też bym tam rodziła.

Gość Kataline1111
Teraz mi się przypomniała jedna negatywna rzecz - strasznie niedobre jedzenie szpitalne, a ja byłam jakoś tak bardzo głodna w tych dniach po porodzie... Ale po 14.00 zaczynały się odwiedziny, więc rodzinka mogła przynieść różne smakołyki. Ale przecież w publicznym szpitalu nigdzie nie ma super jedzenia. Pozdrawiam.