Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kottka zuzanka

6 marzec ! czas coś zmienić na wiosne!! a może tak 5 kg mniej ?? zapraszam !!

Polecane posty

Gość kottka zuzanka

dziewczyny, same widzicie jaka juz wielkimi kroczkami idzie do nas wiosna. chciałabym was zaprosic do wspolnego odchudzania. pozbycia sie kilku kg na wiosne i utrzymania przez lato! :)) zapraszam

Gość lalalal
jeśli pozwolisz ja bardzo chętnie się przyłącze. Może z towarzyszem niedoli łatwiej będzie.

Gość agatkam1727
Cześć, chętnie sie przyłączę do Was dziewczyny. Mam do zgubienia 7 kg i chcę to osiągnąc do wiosny. Chcę znowu zakładać fajne ciuchy i nie mieć złego humoru przez to że przytyłam.

Gość omnaaa
ruszyć dupy zacząć uprawiać sporty to kilogramy same spadną. Odchudzanie jest dla prawdziwych grubasów!!!

ja wczoraj miałam kompuls, ale już troche zrzuciłam szkoda tego dziś planuje: śniadanie: kanapka 2 śniadanie:kanpaka, pomarańcze obida: ryba po grecku kolacja: brokuł

Gość lalalal
mam nadzieję że nie jesteście 4o kilogramowymi tyczkami, które twierdzą że są grube. Z takimi to ja się nie rozumiem. Sama jestem po trzydziestce, mam 172cm i 67 kg. Mi te 5 kg wystarczy. Chciałabym zrobić to mądrze i zdrowo bo byłam już na każdej z diet jakie istnieją. metabolizm mi zwolnił jak cholera więc ja to wolniutko, zdrowo, małymi krokami. NO I trochę ruchu by się zdało.

Gość czesc dziewczyny
czesc dziewczyny ja dzis 1-wszy dzien norweskiej, mam zamiar schudnac 6kg do świąt, tyle mi wystarczy, niestety jest to jedyna dieta ktora na mnie dziala i po ktorej nie tyje, wiec sie na nia zdecydowalam juz 3-ci raz w zyciu, ostatni raz robilam ją 2 lata temu i schudlam 7kg, teraz wystarczy mi 6kg do szczescia, takze start dzis:-)

Witam:) widzę, ze wiosna sprzyja podejmowaniu nowych wyzwań:) To, ze ktoś chce zadbać o swoje zdrowie oraz szczupłą sylwetkę, poprzez dietę nie czyni z niego "grubasa". Choć oczywiście aktywność fizyczna powinna być elementem kuracji odchudzającej - wtedy efekty są lepiej widoczne i trwalsze. Jedyne co chciałabym poradzić Paniom rozpoczynającym diety, to żebyście nie poddawały się urokowi diet cud. Być może gwarantują zrzucenie tych nadliczbowych 5kg w tydzień lub 2, ale co z efektem jojo i problemami zdrowotnymi, które mogą się podczas takiej diety pojawić? Racjonalne zasady odżywiania, dużo warzyw, produkty zbożowe z pełnego przemiału, mniej tłuszczu i chude mięso oraz ryby, to najlepszy sposób na zdrowe odchudzanie i trwały efekt diety. Dieta norweska jest dość monotonna, niewiele jest w niej produktów, z których można komponować posiłki i samych posiłków także jest zbyt mało, jedząc w taki sposób ryzykuje się spowolnienie metabolizmu oraz szybkie odzyskanie utraconych kilogramów po zakończeniu kuracji. W razie pytań proszę o kontakt poprzez e-mail monikach@diety.poznan.pl lub za posrednictwem forum . Życzę powodzenia:)

Gość AnuŚka25
A to może i ja się dołączę?Tylko mnie dziś jest 8 dzień dietki jak wam nie przeszkadza?Po 6 dniach się zważyłam i -2 kg:)

Gość fdpl
6 MARCA, nie 6 marzec

Gość moja sąsiadka
Ja-od kilku dni-walczę...:D Z wielkim trudem zrezygnowałam z kolacji i wydłużyłam spacery z psem...Mam jednak problem, bo mój staruszek-Misiek, niezbyt chętnie to akceptuje i ciągle zawraca...:D

Gość kottka zuzanka
6 MARZEC. styczeń, luty, marzec . dziś jest 6 dzień marca albo 6 marzec. wiec bede mówic jak mi sie podoba zreszta to nie ma nic wspolnego z zadbaniem o swoj wyglad. odchudzanie nie jest tylko dla grubasów, a tak poza tym nikt nikogo na tym topiku nie ma prawa wyzywac od grubasów. witajcie dzieczyny, super ze was az tyle :))) opisujcie wiec swoje zmagania rady, porady :) byle nam było łatwiej. :)) ja waze co prawda 60kg przy wzroscie 169 ale w zwiazku z zblizajaca sie wiooosna chciałabym 55 kg i utrzymac :))

Gość kottka zuzanka
postanowilam zrezygnowac absolutnie ze słodyczy i słodków soków itp. no i kolacje o 18 :)) aa i duzzo czerwonej herbatki :)) ponoć pomaga :)))

Gość alexis z dynasti 23
Wchodze w to!:P Mam do schudniecia ok 7kg

Gość alexis z dynasti 23
ja tez rezygnuje ze słodyczy i z chleba

Gość kottka zuzanka
ja z chleba białego zrezygnowałam juz dawno . wystarczy ze zjem 2 kromki razowego na sniadanie i mi starczy:)

Gość moja sąsiadka
Popijam zieloną herbatkę i 2xdziennie zażywam skrzyp z pokrzywą z witaminami. Świetnie działa na włosy, skórę i paznokcie. Chcę być I-szczuplejsza i- piękniejsza na wiosnę...:D

Gość moja sąsiadka
Nie mam nadwagi, jestem szczupła, ale mam...oponkę na brzuchu...:D Taką dorodną, niczym stary piwosz...:O

Gość MambaXXXL
Czesc dziewczyny :) czy moglabym sie do Was przyłączyć ?? Potrzebuje wsparcia ,bo sama nie daje rady . Kazda moja dieta konczy sie bardzo szybko ;/ tym razem musi sie jednak udac !! Wiosna tuz tuż a u mnie najpierw idzie brzuch potem ja xD cos o mnie, 20lat/173cm wzrostu/73kg wagi. Nie moge juz na siebie patrzec ,przez ta swoja tusze dostaje normalnie depresji a mimo to nadal jem jak glupia;/ nie mam zamiaru stosowac jakiejs konkretnej diety typu dukan czy cos takiego. chce zeby to bylo zdrowe, 4-5 posilkow dziennie , cwiczenia. Zero slodyczy,zero jedzenia po 18,zero bialego pieczywa,ziemniakow ,makaronow . Potrzebuje poprostu by ktos mnie wspieral i kontrolowal w razie czego solidnie "zjechal" :) koniec żalów :D start od dzis.

O, widzę coś dla mnie. Miotam sie i miotam od miesiaca z dietami az na wadze zauważyłam nieszczesne 67...Może po mnie tego tak nie widac, bo przytylam w szybkim czasie(ok 3 tyg) i do tego przestalam brac tabletki anty, ktore regulowaly mi cykl i zapobiegaly typowym objawom PCO, na ktore cierpie-m.in tyciu. Musze wziąć się za siebie, bo wiem, że tyje a nadal pcham w siebie co popadnie...Musze zrzucic 7 kg.Musze.

ja mam 9 do zrzucenia :classic_cool: DIETA MŻ będę tu codziennie zapisywać co zeżarłam choć i tak nikogo to nie obchodzi :D ale zawsze jakaś motywacja :P

czy wy musicie mieć konkretną dietę? Nie można po prostu mniej i zdrowiej jeść? Tyle można zrzucić w miesiąc (ograniczając dzienną rację o 1000kcal). Założę się, że każda dieta skończy się na lato potężnym jojo :]

Gość kottka zuzanka
slieepingsun ale ja nie mam zamiaru stosować drakońskich diet ! 1000 kcal najmniej! ;)

Gość moja sąsiadka
Gdy przyglądam się sobie, przed lustrem, myślę, że moją oponę-najprościej-byłoby...wyciąć :D:D:D Reszty bym się nie czepiała...:)

Gość lalalal
kottka zuzanka - to ty raczej szczuplutka jesteś. ja mam 172 i 67 kg i raczej do słoni nie należę.Chyba że to kwestia budowy, ale zawsze warto coś zrobić żeby lepiej się poczuć. trzymam kciuki za wszystkie odchudzaczki z tego wątku. chwalmy się swoimi osiągnięciami. Miłego dnia.

Gość moja sąsiadka
Ja, też. mam 172cm wzrostu, ważę 63kg. Niby dobra waga,a opona jest...:O Już mi się trzy osoby pytały, czy NAS -czasem-NIE PRZYBĘDZIE??? :O

Gość lalalal
do moja sąsiadka - no to może brzuszki. od dziś po 100? za 2 tygodnie zobaczymy czy jest efekt.

Gość SkubanieCC
Dziś proponuję 10, jutro-20, itd. Inaczej-jutro nie wstaniesz...:D

Gość lalalal
wstanę, wstanę, nie takie rzeczy się robiło

Gość hendrerit_orci_lobortis
Chciałbym dowiedzieć się co do cholery się tu wyprawia!