Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odszkodowaniedlaciebie

odszkodowanie po wypadku

Polecane posty

Gość gość
Nie tak dawno borykałam się z problemem odzyskania odszkodowania powypadkowego. Niestety, okazało się to dużo trudniejsze niż myślałam, że będzie. Musiałam skorzystać z pomocy profesjonalistów. Dzięki firmie http://adversum.pl/, która okazała się niezwykle skuteczna udało mi się odzyskać całość należnej mi sumy. Polecam serdecznie!

Gość gość
Hej ja mogę polecić tą kancelarię http://sokolow-podlaski.seroczynski.com.pl/ i mecenasa Marka Seroczyńskiego. Jest prawdziwym ekspertem w kwestii odszkodowań, a wiadomo, prawnikom zawsze zależy żeby odszkodowanie wyciągnąć jak najwyższe ;)

Gość Mariusz Wom
Najlepiej właśnie w takich wypadkach rozpocząć współpracę z kancelarią odszkodowawczą, która jest nam w stanie doradzić jakie kroki warto podjąć w celu uzyskania odpowiednio wysokiego odszkodowania, a do tego odciąży nas od formalności i będziemy mogli liczyć na stałą pomoc prawników. Po wypadku w którym udział miała moja żona rozpoczęliśmy współpracę z Auxilia.pl i ani trochę nie żałuję, bo zrealizowali wszystkie kroki zgodnie z umową.

Gość gość
Samemu często bardzo trudno dochodzić odszkodowań, tak więc dużo lepiej ( i mniej nerwowo ) jest po prostu współpracować z firmami, które specjalizują się w tego rodzaju zleceniach. Tu szczególnie polecam kontakt z http://dlaposzkodowanych.pl/, realnie pomagają osiągnąć zamierzony cel.

Gość gość
Ja polecam firmę Europejskie Centrum Odszkodowań mi pomogli uzyskać odszkodowanie po wypadku w pracy. Kontakt do ich przedstawiciela 534592864

Gość gość
Ja w walce o odszkodowanie korzystałem z pomocy firmy merces-odszkodowania.pl

Gość Łukasz2018
Ja ze swojej strony polecam fundację Rycerz. Zajmuje się ona bezpłatną pomocą w uzyskaniu odszkodowania od ubezpieczyciela Sami przygotowują dokumenty i prowadzą sprawę sądową.Sam skorzystałem z ich usług więc polecam http://fundacjarycerz.pl

Gość gość
EuCO polecam. Firma jest ok!!!

Gość klaudunia22
a mi bardzo pomogli specjaliści z firmy Odszkodowania123. Zgłosiłam się do nich z polecenia znajomej, której wcześniej też okazali wsparcie. Nasze sprawy zakończyły się sukcesem i obie otrzymałyśmy należne tam zadośćuczynienia w zadowalającej kwocie.

Gość kaludiaSZ
Nie znam. Nam znajomi polecili EUCO i skorzystaliśmy z ich usług. Wszystko było ok.

Gość gość
@kaludiaSZ Też korzystałam wraz z mężem z ich pomocy - gdyby nie oni pewnie zgodzilibyśmy się na kwote proponowana przez ubezpieczyciela a w porownaniu z tym co wywalczylismy to byla smiesznie niska

Gość agata kicia
polecam kancelarię nihil-obstat sp. z o.o. profesjonalnie wywiązali się z umowy i uzyskali dla mnie odszkodowanie.

Gość gość
Mi koleżanka poleciła EUCO i jakoś udało się odzyskać pieniądze. Skontaktuj się z nimi to na pewno nie będziesz żałować.

Gość marmida
Ja w podobnej sytuacji korzystałam z usług kancelarii Partner i bardzo sobie chwalę.

Gość gośćStefka
Ale w sensie chodziło o zniszczenie mienia?

Gość gość
EuCO to chyba najlepsza firma, która się zajmuje odszkodowaniami. Z doświadczenia polecam

Gość daina

Mi pomógł wygrać odszkodowanie adwokat z Tczewa - pan Cejrowski. Niesamowite przygotowanie, bardzo kompetentny i skuteczny.

Gość Gość

Ja mogę z czystym sumieniem polecić firmę Polonica Odszkodowania, mają nawet swoją stronę WaszeOdszkodowania.pl zawsze bardzo dobry kontakt i pełen profesjonalizm.

Gość gość

Mam dużo dobrego do powiedzenia na temat ludzi z kancelarii Sos Bphc (masz poczytaj sobie – sos-bphc.com). Wszystko odbyło się bez bajek. Nie naciągają na koszty oby więcej takich kancelarii na rynku.

Gość gość

Proponowałbym Sos Bphc zwłaszcza jeśli chodzi o odszkodowanie za wypadek motocyklowy. Niby każdy to robi ale nie z takim samym rezultatem. Kumpel działał z kimś z Liverpoolu i była mega lipa a oni dali rade bo jak się dowiedziałem w trakcie od Pana Łukasza, który prowadził moją sprawę to oni klepią takie wypadki na co dzień więc wiedzą co i jak. Ja jeszcze miałem duże problemy ze zdrowiem po wypadku i gdyby nie taka kasa to coś czuję że po prostu na jakąkolwiek poważniejszą rehabilitację nie byłoby mnie stać.

Wielkość odszkodowania zależy od ogólnych warunków i rodzaju polisy. Czasem jest naprawdę trudno cokolwiek wynegocjować.

Gość Gienek

W przypadku wypadków typowo komunikacyjnych to zdecydowanie polecam markę Merces ( merces-odszkodowania.pl). Mają wielkie doświadczenie w różnego typu wypadkach, potrąceniach pieszych i tak dalej, bo sama założycielka kancelarii kiedyś taki wypadek przeżyła i potem długo walczyła o jakieś zadośćuczynienie, więc zna temat od podszewki.

Gość gość

Dobre mam doświadczenia z prawnikami jacy zostali podani z portalu sos-bphc.com. Oni są chyba z Manchesteru zajmują się odszkodowaniami już od wielu lat także doświadczenia nie można im odmówić i to się faktycznie czuło podczas całego procesu, który trochę trwał , od ręki mi niczego nie załatwili ale było bez oszukaństwa.

Gość gość

Ja również polecam kancelarie Merces właśnie dzięki nim otrzymałem odszkodowanie . 

Gość gość

Ja również polecam kancelarie Merces dzięki ich działaniom otrzymałem właśnie pieniążki o które walczyłem już bardzo długo i dzięki tej kancelarii wreszcie je otrzymałem. 

Gość mariola77

A taką firmę odszkodowawczą EUCO kojarzycie? Lata są na rynku. Gazety i portale o nich pisały, bo wygrali jakieś duże kwoty dla swoich klientów. Poszukacie w sieci. Na pewno je znajdziecie.

Gość sabina

Ja mam za sobą sprawę odszkodowawczą przeciwko ubezpieczycielowi. Reprezentował mnie adwokat z kancelarii Cejrowski. Udało się wszystko zakończyć po mojej myśli. Doświadczenie zrobiło swoje. 

Gość gość

Miałem wypadek w Pracy w Szkocji i jako Polak mam wrażenie, że byłem nieco zbywany przez ubezpieczycieli, dlatego zdecydowałem się na fcs-accident.com/ i jestem zachwycony ich efektywnością działań. Pomogli mi w walce o odszkodowanie i rzeczywiście dzięki nim wyszedłem na prostą, uzyskałem pieniądze na leczenie.