Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co lepsze według was

nowości w sprawie małej madzi

Polecane posty

Gość a co lepsze według was

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Mama-Madzi-przezylam-pieklo-chcialam-sie-zabic,wid,14307861,wiadomosc.html?ticaid=1e0a9

Gość ONA jest
złym człowiekiem :(

no a dziwne, że ona nie chce wizji lokalnej a on nie zgadza się na współpracę ze śledczymi jakby nie byli winni to by chcieli to jak najszybciej wyjaśnić i by niczego nie ukrywali według mnie ta sprawa ma tyle niejasności a rodzice zamiast być sprawdzeni dokładnie to gdzieś tam relaksują się

Gość omnaaa
szukają trzeciego antychrysta, prosze bardzo. Jest jak na widelcu

Nie wiem, czy jest złym człowiekiem, ale na pewno bardzo pokrzywdzonym przez los. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jak to jest być na jej miejscu teraz. Każdy w Polsce zna jej twarz, wydaje mi się, że za granicą też zostałaby rozpoznana. Chyba musi zrobić sobie operację plastyczną. Będzie do końca życia zmagać się z wizerunkiem dzieciobójczyni. Jak uporać się z takim brzemieniem? Myślę, że nie jest do końca zdrowa psychiczne, miała patologiczne dzieciństwo, wiecznie czuła się zaszczuta. Nie sądzę, że cieszyło ją macierzyństwo, ale chcąc zadowolić otoczenie, starała się sprostać obowiązkom. Jej postępowanie po wypadku jest wynikiem doświadczeń życiowych, złego wpływu otoczenia, w którym dorastała. Nie ma dobrego charakteru, nie jest wartościowym człowiekiem w moim mniemaniu. Dlaczego? Nie miała wzorców. Jedyną wartością w jej życiu, jest miłość do męża, który moim zdaniem miał w tej tragedii niemały udział. Mam ndzieję, że dowiemy się prawdy.