Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o hhhhhhhhh

Jestem na głodówce od tygodnia. Musze byc chuda na wiosne

Polecane posty

Gość o hhhhhhhhh

nie dam za wygraną :O

Gość jestes idiotka
tyle Ci powiem,

Gość o hhhhhhhhh
wiem ze jestem idiotką ,wiem ze grozi mi jojo nie mam juz sily do diet , zjadlam tylko wczoraj dwa krakersy zeby mnie zolądek nie bolał :O

Gość psiowaa
I co chcesz ładnie w trumnie wyglądać:P

Gość o hhhhhhhhh
dlaczego w trumnie?

Gość psiowaa
nie życzę Ci tego ale pomyśl 2 krakersy...to chyba za zdrowe nie jest

Gość o hhhhhhhhh
człowiek moze duzo dluzej przezyc bez jedzenia... predzej chudy umrze niz ja :D

Gość Lody vaniliowe :)
aaa tam idiotką zaraz :-o dziewczyna się oczyści z toksyn i będzie jak nowa. Co prawda do głowdki dobrze jest sie przygotowac i wychodzic z niej tez w odpowiedni sposob. Głodowa to dobra rzecz :) Czytaj tutaj autorko i się ucz :) http://glodowka.pl/podstrona.php?dzial=moc

Gość psiowaa
Czyżby było,aż tak dużo do zrzucenia? ale to nie powód żeby ,aż tak głodować,przecież musi się to odbić na Twoim zdrowiu o rodzinie nie wspomnę....człowiek jak głodny to zły

Gość o hhhhhhhhh
znam te strone, przygotowania jako takiego nie mialam , bylam na roznych dietach ,ostatnio owocowo-zbozowa - jesli mozną ja tak nazwac wiec jakies przygotowanie mam. Pierwszego dnia było ok , drugiego czulam głod i to straszny ,trzeciego bolala mnie glowa ,mdliło mnie mimo ze nic nie jadłam , myslalam ze zwymiotuje :O ale zasnęlam... czwartego dnia spokojnie, piatego skurcze zolądka, szostego i siodmego czyli teraz jest juz ok , zjadlam tylko te dwa krakersy bo bym nei wytrzymala ( wiem ze to nie prawdziwa glodowka bo nie wolnoc nic jesc) ... musze wytrwac

Gość o hhhhhhhhh
wynajmuje mieszkanie z kolezanką :) rodzina mnie nie kotroluje :) mama by mi wcisnela jedzenie i zrobila awanture.. do zrzucenia troche mam , glownie fałde tłuszczu z brzucha ktora zadnymi cwiczeniami nie chce zejść i wstrętne uda :O dwie grube parówy, jestem niska i to wyglada okropnie

No to milego pobytu w szpitalu, bo jak tak dalej pójdzie to najpewniej na dłuższy czas w nim zagościsz.

Gość psiowaa
sory,ale ręce mi opadły:(

Gość nikon łann
Nikus2530- nie przesadzaj, ja byłam na głodówce 2 tygodnie. Było okropnie ,kilka razy wymiotowałam ...WODĄ !! , okropne skurcze żolądke , spałam po 10-12 godzin. Schudłam sporo ale JOJO ,mimo ze jadłam mało ,wlasciwie same warzywa :( Głupi sposob na odchudzanie, teraz mam normalkną diete ktorej sie trzymam i powoli waga spada.

Jak jesteś zanznajomiona z tą stroną to wszystko jest super :P No glówka bolała bo ciało się pozbywało toksyn :) Mocna jesteś że dajesz radę, ładnie wychodź z głodówki nie rzucaj sie na żarcie a będzie z tego pożytek, a ci co się tutaj wypowaidaja tez niech sobie głowoeczkę zaaplkują bo pletą od rzeczy :D Przyg łowce dobrze jest sobie zorbić lewatywkę żeby ułatwić toksynom wyjscie z ciała, albo sół gorzka bo rozszerza drogi żółciowe. Jednak nie często z takimi eksperymentami bo rozleniwisz jelitka ale podczas głoweczki jest bardzo wskazane, wymieciesz chociaz troszke syfu z jelitek :P

Na odchudzenie może to nie najlpeszy sposób jesli nie jest przmyslane wszytskoe tak jak trezba ale na oczyszcenie na wiosne fanatastyczna sparwa. W szpitalu to sie laduje jak sie człowiek nie oczyszcza i wtedy z syfu choróbska sie robia, wiec autorce pobyt w szpitalu nie grozi, nie starszcie :D

Gość . . . . . . .
ale ile ty chcesz wytrwac ? juz dawno przecholowalas z ta glodowka ;/

Gość o hhhhhhhhh
jeszcze okolo 7-10 dni chce

Głodówki są bardzo zdrowe jeśli przeprowadz się je z głową :]

Gość o hhhhhhhhh
zdrowe są , nawet w Galileo na TV4 bylo ostatnio o głodowkach :)

co ty piepszysz! Organizm nie wytwarza czerwonych krwinek i pobiera białe. Duzo jest osób,którzy zmarli śmiercią glodowkowa. Przeczytaj sobie na necie,tam duzo tego,to jest wykanczanie organizmu,potem mozesz miec efekt jojo.

Przecież są przciwskazania do stosowania głodówki. np, nie mogą jej stosować osoby chore na cukrzycę, z niewyregulowanym poziomem cukru, posiadające wrzody żołądka, nadczynność tarczycy, będące w podeszłym wieku lub po przebytych chorobach, na przykład nowotworowych. Więc jak taka osóbka nie w płeni zdrowa zafunduje sobie głodówkę to normlane że się przkręci. Dla zdrowych osób jest to świetny czas na oczyszczenie organzimu z toksyn :)

Gość luouollulu
am dla ciebie lepsze rozwiązanie, które będzie mniej tuczące niż te twoje 2 krakersy: w misce rozdrobnij sałatę, wkrój pomidora, paprykę, ogórka i podziel na 3 porcje. Zjedz na śniadanie, obiad i kolację. I tak codziennie, zmieniaj tylko składniki, co 2 dzień dodaj gotowaną pierśc z kurczaja i łyżkę oleju. Moja koleżanka ze studiów schudła tak w 2 miesiące 27 kg, jest tak szczupła że szok! a była potężna.

Zalety stosowania głodówki pozwala schudnąć nawet do 5 kilo, chronią przed chorobami serca, spalanie rezerw tłuszczu (złogi nie odkładają się w naczyniach krwionośnych), oczyszczenie organizmu z toksyn, regulacja pracy poszczególnych narządów, odciążenie układu pokarmowego, przypływ energii i sił witalnych, zmiana nawyków żywieniowych. Przy głodówce najtrudniejsze są pierwsze swa dni. Dopiero po 3 do 4 dni organizm pozwala spalić mięśnie, w których znajdują się ciała ketonowe, które zmniejszają uczucie głodu. Całośc tutaj http://www.drogapozdrowie.pl/Czy_warto_jest_stosowac_glodowki,14479.html Sama nie jeden raz byłam na głodówce i bardzo sobie chwalę :) Czasami robię sobie taką głodówkę na sokach warzywnych wyciskanych sokowirówką, cudowna sparwa, energii mam za trzech :]

Gość felikxxxx
tylko ze jak bedzie jadał to organzim bedzie sie domagal posiłku a na głoswde łaknienie zanika

Gość mvghjfghyfy
ile już schudłas ? :)

Gość gosc 22
a może zacznie któs od jutra głodówkę, razem ze mna? Czytam te wpisy od dłuższego czasu, i mam wrażenie, że jestem brudny od toksyn xD Mam ochotę zrobić detoks, z kimś byłoby przyjemniej ;)

Gość gość
nie słyszałam,żeby po tygodniu głodówki ktoś umarł