Go艣膰 Lu艣ka221 Napisano Grudzie艅 3, 2013 W takich sprawach warto mie膰 dowody, ja na uczniwo艣c m臋偶a ju偶 bym nie liczy艂a niestety. Mo偶na np. sprawdzi膰 edetektywi.pl, dowody b臋d膮 w par臋 dni. No albo mie膰 艣wiadk贸w, ale z tym to r贸znie bywa. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 3, 2013 m贸j m膮偶 dostal orzecznie o winie, chocia偶 jego ex na rozprawie przyzna艂a, 偶e ju偶 od ponad roku nie dzia艂o si臋 mi臋dzy nimi dobrze wyprowadzi艂 sie z domu po tygodniu od naszego spotkania - wcze艣niej pracowa艂, nie pi艂, nie pali艂, zajmowa艂 sie dziecmi nie prowadzi艂 romansu za plecami przez lata, nie ok艂amywa艂 - poprostu nie kochal i si臋 wyprowadzi艂, a to, 偶e mnei pozna艂 u艂atwi艂o mu podj臋cie decyzji nie by艂 nawet na sprawie rozwodowej, kt贸ra trwa艂a dwadzie艣cia minut pomimo dw贸jki ma艂ych dzieci i maj膮tku widocznie s膮d te偶 uzna艂, 偶e ma艂偶e艅stwo ju偶 od dawna nie istnia艂o i nie ma si臋 nad czym zastanawiac czasem ludzie chc膮 si臋 poprostu rozwie藕c, bez wyciagania brud贸w przy 艣wiadkach i orzekaniu winy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 4, 2013 do : jwcbd a jak m膮偶 pije, bije to te偶 trzeba winy w 偶onie szuka膰? :-o jak kto艣 chce zdradzi膰 (czasami tylko z g艂upoty bo chce zobaczy膰 jak to jest z inn膮) to zdradzi i ju偶, oboj臋tnie jaka 偶ona by nie by艂a, mo偶e by膰 8 cudem 艣wiata a dla faceta to mo偶e nic nie znaczy膰. M贸j tata nigdy mamy nie zdradzi艂, chocia偶 moja mama jest lekko przy ko艣ci, miss 艣wiata te偶 nie jest, za to tata jest bardzo przystojny, ale zawsze powtarza艂 偶e nie kocha za wygl膮d ale za dobro膰 (chocia偶 czasami si臋 k艂贸cili) , znam te偶 facet贸w kt贸rzy zdradzali 偶ony z kochankami kt贸re intelektualnie i urod膮 nie dosi臋ga艂y 偶onom, a jak romans wyszed艂 na jaw to uciekali do 偶ony na kolanach.... jak dla mnie jak facet nie ma warto艣ci w g艂owie pouk艂adanych prawid艂owo to oboj臋tnie jaki w domu mo偶e mie膰 mi贸d i tak mo偶e polecie膰 do innego ula bo tam znajdzie co艣 w swoim mniemaniu "lepszego" Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 meggi121 Napisano Grudzie艅 10, 2013 @ Lu艣ka masz racj臋. Niestety, lepiej czasem si臋 przygotowa膰. Edetektywi s膮 dobrzy, w tym co robi膮 . Przed rozprawa warto mie膰 dowody, bez dw贸ch zda艅 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Lu艣ka221 Napisano Grudzie艅 14, 2013 Wiem na pewno, 偶e ju偶 dzia艂aj膮 od dawna :d Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zaneta2034 Napisano Grudzie艅 14, 2013 Akinga dasz rad臋!!! Po pierwsze bardzo dobrze, 偶e On wni贸s艂 o rozw贸d. Na rozprawie b臋dzie przes艂uchiwany jako pierwszy wi臋c Ty b臋dziesz mog艂a ustosunkowa膰 si臋 do Jego wypowiedzi On do Twojej ju偶 nie (tak by艂o u mnie-ex z艂o偶y艂 pozew) Spok贸j i tylko spok贸j Cie ratuje. Musisz by膰 rzeczowa i konkretna w swoich wypowiedziach, wiem, 偶e to s膮 nerwy ale dasz rad臋. Je艣li chodzi o kochank臋 mo偶esz j膮 nawet powo艂a膰 na 艣wiadka. Ja tak zrobi艂am i wygra艂am mimo, 偶e laska utrzymywa艂a, 偶e 艂膮cza ich tylko relacje kole偶e艅skie. S膮d nie da艂 temu wiary i uzyska艂am rozw贸d z orzeczeniem o Jego winie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zaneta2034 Napisano Grudzie艅 14, 2013 ''jwcbd po prostu trudno spojrze膰 na siebie obiektywnie, st膮d wasze s艂owa a tak na prawd臋 baaaaardzo rzadko wina jest tylko jednej osoby'' Masz racj臋 jednak s膮dz臋, 偶e nie zawsze odnosi si臋 to do rozstania w wyniku zdrady. Jako kobieta wypowiem si臋 na temat m臋偶czyzn. Jestem sama od roku. W tym czasie "przystawia艂o" si臋 do mnie trzech 偶onatych Pan贸w. Twierdzili, 偶e nie s膮 szcz臋艣liwi w ma艂偶e艅stwie, 偶e 偶ony ich nie rozumiej膮.... No ludzie!!!! Czemu nie rozwi膮zuj膮 swoich problem贸w z 偶onami??? Co艣 ich po艂膮czy艂o skoro s膮 ma艂偶e艅stwem tak? Rozmowa jaka艣 terapia? Nie bo trzeba co艣 zrobi膰 a po co robi膰 skoro mog膮 znale藕膰 now膮 mi艂o艣膰? Ewidentnie szukaj膮 na boku 偶eby mieli ju偶 do czego odej艣膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艁ukaszowy Napisano Grudzie艅 20, 2013 Akinga i tu pojawia si臋 rola dla detektywa, je偶eli dobrze wiesz, 偶e to wina me偶a i zale偶y Ci na tym by s膮d orzek艂 na Twoj膮 korzy艣膰 to skorzystaj z us艂ug wy偶ej wymienionych firm detektywistycznych. Lusia chyba co艣 tam pisa艂a. Je偶eli chodzi o sprawy tak wa偶ne jak rozw贸d lepiej nie opiera膰 si臋 na domniemaniu czy dany dow贸d wystarczy. Lepiej mie膰 twarde dowody na to kto zawini艂, a je偶eli Tw贸j "m膮偶" jest jaki jest, to detektyw szybko to wy艂apie i zbierze dowody winy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 艁ukaszowy Napisano Grudzie艅 20, 2013 Akinga i tu pojawia si臋 rola dla detektywa, je偶eli dobrze wiesz, 偶e to wina me偶a i zale偶y Ci na tym by s膮d orzek艂 na Twoj膮 korzy艣膰 to skorzystaj z us艂ug wy偶ej wymienionych firm detektywistycznych. Lusia chyba co艣 tam pisa艂a. Je偶eli chodzi o sprawy tak wa偶ne jak rozw贸d lepiej nie opiera膰 si臋 na domniemaniu czy dany dow贸d wystarczy. Lepiej mie膰 twarde dowody na to kto zawini艂, a je偶eli Tw贸j "m膮偶" jest jaki jest, to detektyw szybko to wy艂apie i zbierze dowody winy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Wojciech81 Napisano Grudzie艅 23, 2013 Mo偶e przysz艂ego ma艂偶onka lepiej wcze艣niej prze szpiegowa膰 i nie m贸wi臋 tutaj o szpiegowaniu narzeczonego, tylko zastanawiam si臋, gdybym ja by艂 rodzicem wynaj膮艂 bym detektywa by chroni膰 moje dziecko przed takimi sytuacjami. Bo jak si臋 cz艂owiek naczyta i napatrzy jak rodziny s膮 rozbijane przez zdrady to przychodzi mi do g艂owy pewne powiedzenie hipokratesa:LEPIEJ ZAPOBIEGA膯 NI呕 LECZY膯 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Temida jest slepa Napisano Grudzie艅 23, 2013 alez owszem toleruje z orzeczen SN bowiem wynika ze nie ma winy wiekszej i mniejszej, polecam zapoznac sie z tym jakze wspanialym produktem polskich sedziow Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ju偶 si臋 pogubi艂em Napisano Stycze艅 3, 2014 To koniec ko艅c贸w jak mieszkam w Warszawie, kt贸rego detektywa wybra膰 bo ju偶 si臋 pogubi艂em? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Luki898 Napisano Stycze艅 7, 2014 Najlepszego! :D Posiadaj膮ce kwalifikacje i renom臋, nie jakiego艣 pseudo-detektywa, kt贸ry zbierze kiepskie dowody i przegrasz spraw臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Listopad 6, 2016 Z przedstawionych argument贸w wynika, 偶e s膮 przes艂anki do dochodzenia winy m臋偶a w rozk艂adzie po偶ycia ma艂偶e艅skiego. Do z艂o偶enia pozwu trzeba jednak przygotowa膰 si臋 odpowiednio, a w szczeg贸lno艣ci trzeba zgromadzi膰 dowody potwierdzaj膮ce zdrad臋 i niew艂a艣ciwe zachowania m臋偶a. Wi臋cej o gromadzeniu dowod贸w mo偶na poczyta膰 tutaj: http://www.adwokat.krzesinska.com/dokumenty-do-pozwu-o-rozwod/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
dorota320 0 Napisano Kwiecie艅 20, 2017 O dorad臋 to zwr贸膰 si臋 do dobrego adwokata. Je偶eli mam prosto z serca co艣 radzi膰 to przesy艂am Ci ten namiar http://ozieblowski.pl. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Lipiec 18, 2017 Te偶 radz臋 poradzi膰 si臋 dobrego prawnika http://kancelariasiwek.com/ nawet nie wiesz, jakie rzeczy mog膮 mie膰 znaczenie. Wa偶ni s膮 te偶 艣wiadkowie ich zeznania itd. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Grudzie艅 22, 2017 Ja te偶 sk艂ada艂am papiery o rozw贸d z orzeczeniem o winie m臋偶a kt贸ry ma problem z alkoholem i nie chcia艂 sobie pom贸c. Na szcz臋艣cie wygra艂am spraw臋 dzi臋ki pomocy www.kancelaria-pwk.pl. Sama bym raczej sobie nie da艂a rady. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Natalia Kikut Napisano Kwiecie艅 17, 2018 Sama chc臋 si臋 rozwie艣膰 z orzeczeniem winy swojego m臋偶a, kt贸ry mnie zdradzi艂 lecz on si臋 wypiera. S艂ysza艂am o kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak z Gliwic, kt贸ra ma na swoim koncie wiele tego typu spraw. Chc臋 za wszelka cen臋 udowodni膰 win臋 m臋偶a i odci膮膰 go od wszystkie za to co mi zrobi艂, by艂am ok艂amywana przez wiele lat, kt贸rych ju偶 nikt mi nie zrekompensuje. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 17, 2018 Jak nikt ci nie zrekompensuje, to po co ci wojak pawlak z gliwic? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Kwiecie艅 21, 2018 Ale nie zawsze warto i艣膰 w rozw贸d z orzekaniem o winie. Cz臋sto wr臋cz przeciwnie. http://sprawy-rozwodowe.info/kiedy-warto-starac-sie-o-rozwod-z-orzekaniem-o-winie/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 majka3993 Napisano Kwiecie艅 25, 2018 W przypadku takiego rozwodu b臋dzie potrzebny adwokat, poniewa偶 sami mo偶emy nie poradzi膰 sobie ze wszystkim. Je艣li szukasz pomoc, to w okolicach Warszawy pomo偶e nam adwokat http://kancelaria-gizinski.com/adwokat-rozwody-warszawa/Kontakt do niego znajduje si臋 na tej stronie, o wszystkim mo偶na przeczyta膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daria4124 Napisano Czerwiec 28, 2018 Wsp贸艂czuj臋, najgorzej w艂a艣nie jak po tylu latach poznajesz prawdziw膮 twarz cz艂owieka w kt贸rym by艂a艣 zakochana. W s膮dzie jednoznaczne dowody to podstawa. Nikt nie jest idealny tw贸j m膮偶 tak偶e wi臋c pr臋dzej czy p贸藕niej pope艂ni jaki艣 b艂膮d. Moja kole偶anka z Wroc艂awia korzysta艂a z us艂ug detektyw Skrzypek, kt贸ra pomog艂a jej znale藕膰 dowody na niewiernego m臋偶a. Z tego co mi m贸wi艂a jest bardzo skuteczna i szybka w znajdowaniu dowod贸w. Warto zainwestowa膰 i mie膰 spok贸j, bo u偶eranie si臋 z takim cz艂owiekiem to piek艂o na ziemi. ca艂e 偶ycie przed tob膮 nie, ma co czasu marnowa膰. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Wrzesie艅 28, 2018 Jestescie chorzy na glowy,musicie sie leczyc. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 Napisano Pa藕dziernik 4, 2018 Super portal randkowy online - http://randkujemy.cf sprawdz juz teraz! Bez oplat! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
BasiA21sweety 1 Napisano Stycze艅 30, 2022 Dnia 17.04.2018 o 17:24, Go艣膰 Natalia Kikut napisa艂: Sama chc臋 si臋 rozwie艣膰 z orzeczeniem winy swojego m臋偶a, kt贸ry mnie zdradzi艂 lecz on si臋 wypiera. S艂ysza艂am o kancelarii adwokackiej Wojas Pawlak z Gliwic, kt贸ra ma na swoim koncie wiele tego typu spraw. Chc臋 za wszelka cen臋 udowodni膰 win臋 m臋偶a i odci膮膰 go od wszystkie za to co mi zrobi艂, by艂am ok艂amywana przez wiele lat, kt贸rych ju偶 nikt mi nie zrekompensuje. Hej mam tak samo,jak si臋 u Cb sko艅czy艂o? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach