Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katekatekate83

interes w malej miejscowosci

Polecane posty

Gość katekatekate83

pomozcie. burza mozgow. mieszkam na podkarpaciu miejscowosc do 5 tys. chce cos zalozyc skorzystac z dofinansowania. szmateks jest spozywczych kilka. groszek, euro, 3 kwiaciarnie, pogrzebowy , nie mam pomyslu... moze wy ?

Gość makulinda
Oferuję przegrywanie kaset VHS na płyty DVD. 10 zł sztuka (niezaleznie od dlugości filmu) Usługę wykonuję przy użyciu profesjonalnego sprzętu (nie używam tanich wideograbberów). Nagrywam na płyty DVD o wysokiej jakości - SONY DVD+R. Przegraj swoje filmy z wesel, komunii, chrzcin lub innych rodzinnych imprez. Płyty DVD nie zajmują tak wiele miejsca na półkach przez co są wygodniejsze w przechowywaniu. Ponadto DVD jest praktycznie nieśmiertelne. Przy większej ilości (powyżej 10) kaset udzielę rabatu. Możesz zebrać kasety od znajomych lub rodziny i przegrać większa ich ilość a otrzymasz ode mnie bardzo korzystny rabat. Osoby zainteresowane mogą dostarczać kasety osobiście lub nadsyłać pocztą (cała Polska). CENA - 10zł za jedną kasetę VHS niezależnie od jej długości. malwina.wolczyk@wp.pl

Gość katekatekate83
dzieki ale balabym sie wyslac gdzies tam moja studniowke

Gość xxxyyyzznnsskkk
moze jakas silownia, sklep z odzieza dla puszystych takie sklepy sa potrzebne, piekarnia, warsztat samochodowy, biuro rachunkowe itp chyba ze sa

Gość xxxyyyzznnsskkk
albo pizzeria jesli nie ma w takich malych miejcowosciach czesto sie zdarza ze nie ma

Sklep z ciuchami takimi jak na bazarku, z wyróżnieniem ubranek dla dzieci do lat 10 bo później już często wybrzydzają i bazarowych nie chcą.

Gość makulinda
może 1 osobowa agencja towarzyska? O ile wiem to w pipidówkach tego brakuje :)

Gość katekatekate83
silownia jest i to za free;/ 3 bary w dwoch pizza . kurde no nie mam pomyslu !! nie wiem czy jest tez sens na sile otwierac ale jestem obecnie bez pracy i zaczynam wariowac. macie jeszcze jakies pomysly ? bede wdzieczna

Albo jakieś zabawki, pierdołki do szkoły, zeszyty, tanie zabawki, puzzle itp No albo monopolowy :D ten sie wszedzie utrzyma :p

Gość xxxyyyzznnsskkk
u mnie w miescie a mieszkam w malym troche wiekszym niz 5 tys przydalby sie sklep z odzieza dla dzieci i tymi wszystkimi akcesoriami typu wózki foteliki nosidelka lozeczka itp

Gość xxxyyyzznnsskkk
mysle ze monopolowy calodobowy to dobry interes

Gość katekatekate83
agencja odpada ;) maz nie pozwoli

wiesz mam pewien pomysl na biznes ale nie znam cie wiec ci go nie zdradze obmyslilem sobie wszystko analizowalem taki sklep to koszty czynsz swiatlo prad itp

Gość katekatekate83
no to pisze. podziel sie przeciez nie mieszkamy w jednej miejscow,

Gość kolllo
Zapytaj sie lepiej na czym robia pieniadze mezowie ,sasiedzi ,kafeterianki duzo wiedza..

Gość xxxyyyzznnsskkk
ja jak juz pisalam mieszkam w troche wiekszym miescie ale tylko troche i prowadze biuro rachunkowe u nas sa 2 wiec calkiem dobrze mi to idzie no i mam dodatkowo kredyty z banku wiec nie jest tak zle

Gość katekatekate83
dzieki kollo:D dziewczyny chcecie miec diobry uczynek dzis zaliczony ? pomozcie bezrobotnej - napiszcie na czym zbijaja kase wasi znajomi :d

Gość xxxyyyzznnsskkk
hehehe moj maz jest elektrykiem samochodowym jesli chcesz to tez zostan calkiem dobrze zarabia